anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SMS opțiune prepay pe care nu o am

Ed2025
Începător

Salut!

Primesc în fiecare lună SMS-uri care îmi amintesc că peste câteva zile îmi expiră opțiunea de 8 Euro. Doar că eu nu am această opțiune activă pe PrePay-ul meu. Ce trebuie să fac pentru a nu mai primi astfel de mesaje? În magazinele Orange, mi se răspunde la această problemă cu o ofertă de abonament...!? Nici prin cap nu le trece să intre în sistemul lor și să verifice dacă există undeva vreo problemă. Vă cer ajutorul.

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

Salut @Ed2025. Este o opțiune activată cândva în trecut ca recurentă și care trebuie ștearsă. Cel mai simplu o elimini accesând meniul Self Care *100# și din ”Opțiunile mele active” stergi această opțiune care apare. Astfel nu vei mai fi întrebat lunar de activarea acesteia. Te așteptăm să ne confirmi dacă ai reușit să ștergi opțiunea de pe cont. Numai bine. 

MihaiC99
Campion

Salutare!

In magazinele Orange este mai greu să obții o rezolvare in acest caz.

Contactează serviciul clienți prin chatul din aplicația my orange sau telefonic pentru a deschide o sesizare in acest sens.

Totuși, înainte verifica în secțiunea opțiuni a contului my Orange daca exista o opțiune de 8 euro disponibilă pentru reactivare. Dacă există o poți anula. In cazul in care nu o poți anula, contactează serviciul clienți pentru anulare.

DanielaH
Moderator

@Ed2025, ai reușit să dezactivezi opțiunea recurentă? Te-a ajutat răspunsul lui FLo1?