anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal - no service - Cluj Napoca

Ecaterina_1
Junior entuziast
De 3 zile nu am semnal. Ce pot face? Nu am numar expirat nici cartela magnetizata. Pur si simplu nu ii revine semnalul..
22 Răspunsuri 22

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru detalii. Vom investiga situația din zona ta și vom reveni când vom avea un răspuns.

Ecaterina_1
Junior entuziast
Multumesc. Apreciez! Stiu ca e destul de dificil, dar chiar sper sa se rezolve. E si carantina, nu mai stie nimeni de mine daca supravietuiesc sau nu... Toti isi fac griji ca nu au cum sa dea de mine... chiar sper sa se rezolve problema. Folosesc reteaua Orange de peste 10 ani si niciodata nu am avut asa probleme cu semnalul.

Salut! Am verificat zona pe care ne-ai specificat-o si nu avem incidente la nivelul retelei. Pentru ca semnalul in 4G sa fie captat, este nevoie sa fie indeplinite conditiile mentionate pe pagina noastra aici https://www.orange.ro/help/cum-pot-beneficia-de-tehnologia-4g4g-184 . Astfel, te vom ruga sa verifici daca optiunea pe care o ai activa pe numarul tau iti ofera acces la 4G. In cazul in care aceasta nu iti furnizeaza si acest tip de acces, recomandarea noastra este activezi optiunile PrePay prezentate pe aici https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

Ecaterina_1
Junior entuziast
Ok. Voi verifica, dar nu este vorba despre internet. Sper ca nu despre asta este vorba cand ma refer la semnal. No service pentru apeluri si primire apeluri. Multumesc.

Vio73
#StarMember
Selectează rețeaua manual și poate apare ceva: 2g, 3g, 4g, etc.

Ecaterina_1
Junior entuziast
Repet. Nu este vorba de internet.

Vio73
#StarMember
Nu am sus că e vorba de internet, ci doar de tehnologia folosită. Datele mobile poți să le oprești!

teacher_
#StarMember
Și soția mea m-a informat că nu merge rețeaua in Cluj. Nu poate suna nimeni de la firma ei nicăieri.