anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal foarte slab Bucuresti

coolsupra47
Junior

Salut comunitate,am si eu opțiunea de 8 euro pe cont iar cand vreau sa descarc sau sa pun o poza,ia foarte greu sa se trimită,si ajung sa primesc viteze de nici 80mb in zona 5g si nici 500 in 5g+,ținând cont ca telefonul este setat pe 5g manual si operatorii din djingo zic sa mi tot resetez telefonul dupa ce mi au trimis niște setări care le am facut de 5 ori.

1 Soluţie acceptată‚

Încearcă să introduci SIM-ul în telefonul tatălui tău, iar dacă acesta are dual SIM, poți testa datele mobile în aceleași zone și să vezi ce viteze obții. Dacă vitezele sunt mai mici la folosirea sim-ului tau, atunci este o problemă de cont sau de SIM.

Poți insistă la serviciul clienți atașând și screenshot-urî cu testele făcute.

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

ieri la ora 17 mi s a comunicat ca erau probleme in zona cum am zis eu,însă au zis ca sunt recente dupa au zis ca de ce nu e rezolvata dupa atâta timp

Incearca sa prinzi alta tura(operator) cu care sa discuti. Sari peste AI(djingo)

Încearcă să introduci SIM-ul în telefonul tatălui tău, iar dacă acesta are dual SIM, poți testa datele mobile în aceleași zone și să vezi ce viteze obții. Dacă vitezele sunt mai mici la folosirea sim-ului tau, atunci este o problemă de cont sau de SIM.

Poți insistă la serviciul clienți atașând și screenshot-urî cu testele făcute.

din pacate acesta e plecat ca sa pot face asta din București,mi s a deschis un ticket către echipa de tehnicieni,lucru care s a promis inca de ieri 

La 300 du-te pe sesizare deranjament. Ma tem ca in Bucuresti trebuie 5SA nu 5 G+. Miroase a congestie...

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă să resetezi telefonul și parametrii de rețea, dar insistă și pentru o resetare de cont din centrala Orange.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@coolsupra47, s-a rezolvat situația?