la 07-05-2025 09:52 PM
Stimată comunitate Orange,
Vă contactez pentru a solicita următoarele informații:
Care este costul pentru schimbarea unei cartele Prepay într-un magazin Orange, cu păstrarea aceluiași număr de telefon?
În situația în care într-un magazin Orange mi se solicită o plată pentru înlocuirea cartelei Prepay sau mi se condiționează înlocuirea cartelei de achiziționarea unui abonament, unde pot depune o reclamație oficială?
Vă mulțumesc anticipat pentru suportul acordat și aștept răspunsul dumneavoastră.
07-05-2025 10:07 PM - editat 07-05-2025 10:28 PM
Salut,
Găsești toate detaliile legate de schimbarea cartelei SIM PrePay în linkul de mai jos:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-schimb-cartela-sim-prepay-70
"Schimbarea cartelei SIM (furt, pierdere, schimbare format cartelă, deteriorare cauzată de client etc) - 1,92 € pentru orice plan tarifar, TVA inclus. Indiferent de motiv, poti solicita schimbarea gratuită a SIM-ului o dată în 24 de luni.
Locațiile în care poți cere o schimbare de SIM sunt :
Termeni și condiții aici.
Îți recomand să faci schimbarea într-un Orange shop, unde procesul se desfășoară rapid și fără complicații.
Reclamații poți face prin metodele uzuale:
07-05-2025 10:07 PM - editat 07-05-2025 10:28 PM
Salut,
Găsești toate detaliile legate de schimbarea cartelei SIM PrePay în linkul de mai jos:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-schimb-cartela-sim-prepay-70
"Schimbarea cartelei SIM (furt, pierdere, schimbare format cartelă, deteriorare cauzată de client etc) - 1,92 € pentru orice plan tarifar, TVA inclus. Indiferent de motiv, poti solicita schimbarea gratuită a SIM-ului o dată în 24 de luni.
Locațiile în care poți cere o schimbare de SIM sunt :
Termeni și condiții aici.
Îți recomand să faci schimbarea într-un Orange shop, unde procesul se desfășoară rapid și fără complicații.
Reclamații poți face prin metodele uzuale:
la 08-05-2025 09:06 AM
Salut @ff,
Informații despre costurile schimbarii unei cartele sim poti gasi aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-schimb-cartela-sim-prepay-70
Pentru a face o sesizare sau reclamație poți folosi chat-ul din aplicația mobilă My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.
Ai avut o experiență negativă pe acest subiect într-un magazin Orange?
la 16-06-2025 10:58 AM
Salut ! Am o întrebare legată de schimbarea SIM-ului . Pot să îmi păstrez numărul de telefon după schimbarea SIM-ului ? De asemenea , este vreo problemă dacă nu se mai vede numărul de identificare al SIM-ului de sub logo-ul Orange ? A fost decupată cartela când s-a trecut de la SIM la nanoSIM .
16-06-2025 11:07 AM - editat 16-06-2025 11:17 AM
Salut,
Schimbarea cartelei SIM nu schimba numărul de telefon, vei beneficia de același număr de telefon.
Faptul că nu se mai vede seria nu reprezintă o problema, Însă va trebui sa te prezinți într-un magazin Orange pentru schimbarea sim-ului.
Îți vor pune câteva întrebări pentru a demonstra că sim-ul este al tău.
16-06-2025 11:07 AM - editat 16-06-2025 11:08 AM
Salut!
Poţi solicita gratuit schimbarea cartelei SIM:
dacă SIM-ul tău este defect
dacă ai nevoie de un format diferit ( 4G, microSIM / nanoSIM / SIM standard )
Numărul pe care îl ai se va păstra, chiar daca înlocuirea ei gratuita sau te va costa (de ex daca ai pierdut simul)
Nu are importanță dacă nu se vede numărul de identificare, daca cartela ta a fost înregistrata inițial (mai ales că a fost sim) își va păstra numărul de identificare in sistem.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor