anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai pot trimite mesaje tip sms

Nela
Junior

Bună seara, de 3 zile nu mai pot trimite mesaje tip sms deloc, am vorbit cu mai mulți consultanți Orange dar nimic, îmi spun că verifica și nu primesc nici un răspuns 

Screenshot_20230503_201236_com.android.mms.jpg

1 Soluţie acceptată‚

Nela
Junior

mulțumesc frumos tuturor care mi-ați dat un sfat, până la urmă a fost problema de la Orange, au rezolvat-o până la urmă, o zi frumoasa tuturor!! 

Vizualizare soluţie în postul original

82 Răspunsuri 82

Anda5
Junior entuziast

Vă voi anunța,mi se pare de bun simț.

Anda5
Junior entuziast

Bună dimineața!S-a remediat defecțiunea.Mulțumesc pentru sfaturi.

arsradu
Fost #StarMember

Buna Anda,

La relatii clienti ce ti-au spus? Au incercat o resetarea a parametrilor de pe cont?

Centul de mesaje nu prea are cum sa fie, pentru ca daca era, nu ai fi putut sa trimiti niciun mesaj, indiferent de destinatie. Tind sa cred ca problema e pe cont, in aplicatia de SMS, sau zonala, in zona in care te afli.

De asemenea, ce telefon folosesti? Ce aplicatie de SMS folosesti? Ai incercat si altceva decat aplicatia default de la Google? Daca nu, incearca de exemplu TextraDoar pentru test.

De asemenea, poti incerca sa dezactivezi functia Chat din aplicatia Messages (Google). Deschizi aplicatia, mergi la contul tau (coltul din dreapta sus) > Messages settings > RCS chats > Turn on RCS Chats > Off.

arsradu_0-1683104229777.png

Vezi daca problema persista si in cazul asta.

Client Orange

Anda5
Junior entuziast

Bună!La relatii clienti au verificat si au spus ca nu exista probleme.Nu folosesc aplicatia chat,setarile sunt corespunzatoare.Solutia este de a trece pe alt operator,cred.Mai am sa merg in service cu tel.cand voi putea.

arsradu
Fost #StarMember

Ai incercat cumva si alta aplicatie de SMS? Face la fel?

Client Orange

Anda5
Junior entuziast

Nu,nu am incercat.

Anda5
Junior entuziast

Bună!A fost o defecțiune tehnică din rețea.Mulțumesc pentru că ai fost amabil și ai încercat să mă ajuți.

arsradu
Fost #StarMember

Buna Anda!

Ma bucur ca s-a rezolvat.

Client Orange

Super! 

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

@Anda5, avem într-adevăr un incident în acest moment, situația este cunoscută și colegii noștri lucrează la remediere.

Mulțumim pentru înțelegere.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Anda5
Junior entuziast

Mulțumesc,doamna Daniela.

Anda5
Junior entuziast

Bună!S-a remediat defecțiunea,este totul ok,mulțumesc.

Cum a-ți remediat problema,deoarece nici la mine nu merge să dau mesaje in orange,dar in alte rețele pot.Mulțumesc 

Salut, @DeeaAndreea !

Situația a fost remediată? Acum poți trimite sms-uri?

Bună ziua,nici acuma nu sa remediat.Cât o să mai dureze?