anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai pot trimite mesaje tip sms

Nela
Junior

Bună seara, de 3 zile nu mai pot trimite mesaje tip sms deloc, am vorbit cu mai mulți consultanți Orange dar nimic, îmi spun că verifica și nu primesc nici un răspuns 

Screenshot_20230503_201236_com.android.mms.jpg

1 Soluţie acceptată‚

Nela
Junior

mulțumesc frumos tuturor care mi-ați dat un sfat, până la urmă a fost problema de la Orange, au rezolvat-o până la urmă, o zi frumoasa tuturor!! 

Vizualizare soluţie în postul original

82 Răspunsuri 82

Razvan
#StarMember

Bună! Ai activat funcția chat messages? Ai dat restart la telefon? Se mai poate bloca telefonul din când în când și necesită un restart. Revino după ce ai dat restart la telefon și să te conectezi pe date mobile/wifi. 

delfinas
#StarMember

Nela, sunt niste pb in momentul asta, de care se stie de catre departamentul tehnic si se lucreaza in acest sens.

Ai aici un raspuns oficial: https://comunitate.orange.ro/t5/prepay/eroare-0-la-trimitere-sms/td-p/115750

Nela
Junior

Bună seara, de unde o activez, sau cum procedez? 

Vezi în dreapta sus, in mesagerie, 3 punctulete sau contul google (la android 13), apoi setări generale, activare functii chat. 

Screenshot_20230505-064744.png

Screenshot_20230505-064752.png

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, așa cum ți s-a spus deja, sunt unele probleme generale cu platforma prepay, care trebuie rezolvate cât mai rapid. Mai sunt o mulțime de persoane care reclamă probleme de același fel sau asemănătoare, inclusiv lipsa semnalului în unele zone.

Poate se rezolvă în câteva zile!

Sper sa rezolve mai repede. Legat de semnal, nu stiu ce se intampla, ca unde locuiesc aveam semnal foarte bun pana acum 2 ani. Am schimbat si doua telefoane crezand ca e de la ele. Sunt la al 3-lea telefon in numai 2 ani si se pare ca nu aparatele sunt de vina ci Orange. Cei pe Vodafone se pare ca stau bine la capitolul semnal. 

P.S.: este extrem de frustrant sa trebuiasca sa iesi din casa, sa strigi sau sa repeti cuvintele ca sa vorbesti la telefon in conditiile in care ai 3km pana in centrul orasului.. 

delfinas
#StarMember

Am avut și eu Pb cu trimiterea SMS urilor. Mi-am trimis unul, acum 2 zile, pe numarul de Vodafone. A ajuns azi. In prealabil, actualizați și aplicația de mesagerie.

Nela
Junior

mulțumesc frumos tuturor care mi-ați dat un sfat, până la urmă a fost problema de la Orange, au rezolvat-o până la urmă, o zi frumoasa tuturor!! 

Luiza_Anca
Junior

Am aceiasi problema de mai bine de 5 zile, nu pot trimite sms-uri, ai reusit sa o rezolvi? Daca da, ma poti redirectiona catre persoanele responsabile? 
Multumesc.

A fost o problemă a rețelei și s-a rezolvat. Actualizează aplicația și da un restart telefonului după update.

Ce aplicatie sa updatez? 
am ultimul soft instalat pe iphone si am dat si restart si tot nu merge.

Eva78
Începător

Bună ziua!

De vineri nu pot trimite sms-uri. Oare e o problemă de rețea? Am încercat cu refresh, etc. fără succes.

Mulțumesc pentru răspunsuri/ajutor!

 

@Eva78Bun venit în Comunitate. În ce localitate ai domiciliul? Problema se cunoaște, nu este izolată, dar în multe situații s-a rezolvat sesizarea. Vezi topicuri similare aiciaici sau aici. Mai încearcă și poate se remediază. Numai bine.  

SIMTOMA
Începător

Nu pot trimite mesaje de pe cartela prepay în Orange, dar în Vodafone da. Am scos cartela, am resetat telefonul, degeaba.