la 04-05-2023 10:25 PM - editat ultima oară la 12-05-2023 10:21 AM de DanielaH
Bună seara, de 3 zile nu mai pot trimite mesaje tip sms deloc, am vorbit cu mai mulți consultanți Orange dar nimic, îmi spun că verifica și nu primesc nici un răspuns
la 07-05-2023 01:36 PM
mulțumesc frumos tuturor care mi-ați dat un sfat, până la urmă a fost problema de la Orange, au rezolvat-o până la urmă, o zi frumoasa tuturor!!
la 03-05-2023 06:22 AM
Salutare!
Nu știu care poate fi sfatul corect și sincer, pentru că poate fi ceva tehnic. Eu te sfătuiesc să le scrii din secțiunea Contact, adică de aici, dacă este vorba despre Orange Romania:
https://www.orange.ro/contact/
Sau de aici, dacă este vorba despre Orange Romania Communications:
https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask
Se analizează mai profund problema dacă le scrii, spunându-le și ceea ce ai făcut deja.
Sper să reușești și să nu crezi că dacă mergi la alții, acolo nu pot fi probleme!
Eu și alții care suntem pe aici, suntem doar simpli clienți pasionați, care putem ajuta cu un sfat, nu putem ști concret cu ce probleme se confruntă o persoană pe contul său de client.
Succes!
la 03-05-2023 12:01 PM
Multumesc pentru sfat!Voi incerca sa discut din nou cu ei.Este vorba despre Orange Romania.
la 03-05-2023 12:11 PM
Alegi varianta pentru Orange Romania!
Baftă!
la 03-05-2023 08:43 PM
Am sunat în seara asta,problema nu este tel,cartela si nici setarile.Defectiunea tehnica este din retea.Dumnealor lucreaza la remedierea acesteia.Deci...rabdare!
la 03-05-2023 08:47 PM
Ți-am spus și că poate fi ceva tehnic. Să sperăm că va fi bine.
la 04-05-2023 01:00 PM
Bună!Îți mulțumesc!Este o problemă tehnică care era cunoscută,părerea mea.
la 05-05-2023 09:57 AM
Bună!S-a rezolvat problema.Îți mulțumesc pentru sfaturi și timpul acordat.
la 05-05-2023 10:43 AM
Cu mare drag!
la 03-05-2023 06:54 AM
@Anda5: Bun venit în Comunitate. Numărul este portat? Te-ai asigurat ca numărul de telefon al centrului de mesaje să fie cel corect? Ai detalii despre acest aspect aici. În OrangeShop nu ți s-a resetat contul pentru o mai mare siguranță a unor configurări greșite? Care a fost experiența acolo? Te așteptăm cu detalii.
la 03-05-2023 12:08 PM
Bine v-am gasit!Nr centrului de mes.este corect,setarile corecte,am restartat tel.Problema a ramas si la ora actuala.Azi am aflat ca si pe abonament exista aceasta neplacere.Am sa va povestesc experienta mea din Orange shop.Imi trebuie ceva timp,voi reveni.
la 03-05-2023 08:14 PM
Bună seara!În Orange Shop am mers la sugestia opreratorului pentru a înlocui cartela sim.M-a preluat o duduie careia i-am spus in cateva cuvinte despre ce este vorba.Mentionez ca am dus doar cartela,tel.,nu.De aici a inceput circul.Ca nu are cartela serie,ca nu e decupata bine si drept urmare o va declara ca si pierduta.Ok!I-am inmanat C.I ,m-a pus sa completez un formular tip in care,printre intrebari era si cea de cand am cartela,luna si anul.I-a spus ca nu stiu exact,sa fie 13-15 ani,iar luna nu imi amintesc.Nu am raspuns satisfacator.Alta intrebare era sa scriu 3 nr de tel pe care le-am apelat cel mai des in ultimele 30 de zile.Am scris 3 numere,dar nu a fost bine,mai voia si altele.Nu stiam toata agenda .Ca ea nu imi poate inlocui cartela pt.ca nu am tel la mine si ca de unde stie ca imi apartine acel sim.M-am enervat si i-am spus ca nu e problema,nu se poate,asta e,dar nu e corect comportamentul dumneaei.Mi-a strigat ca daca am nevoie de nr.de tel voi reveni cu formularul si deci cu lectia invatata,daca nu.
la 03-05-2023 08:26 PM
....sa imi iau alta cartela cu alt nr.Am fost umilta,jignita si acuzata.M-am intors cu tel.Duduia nu mai era.Un coleg de-al dansei a rezolvat problema,a salvat situatia.Domnul a fost ok,ii multumesc pentru asta.I-am spus ca nu toti trebuie sa fim considerati potentiali infractori,asa cum am fost eu.Acest magazin este situat pe str.Calea Bucuresti nr.12,bl.M8,Craiova.Pentru ca angajata mi-a vorbit foarte urat,pentru ca mai avea putin si ma agresa si fizic,nu doar verbal,voi actiona in consecinta.
Vă mulțumesc pentru timpul acordat!
la 03-05-2023 08:28 PM
Foarte bine ai procedat că le-ai dat și locația, ca să vadă cine trebuie!
Cu mare plăcere!
la 03-05-2023 08:48 PM
Sunt foarte suparata pe doamna de acolo.Chiar si neprofesionista de ar fi fost, ,,tonul face muzica".
la 03-05-2023 09:49 PM
@Anda5: E bine că ai un răspuns, o pistă cât de cât mai clară și nu una bogată în incertitudine. Cât privește ”profesionalismul” manifestat în relații publice tocmai în aceasta constă: să știi să dai / menții tonul aferent muzicii. Altfel, oricât de afon ar fi vânzătorul, fără un ton corect, nici muzică nu există.
Te așteptăm cu actualizări ale situației menționate, atunci când va fi remediată. Numai bine.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor