anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Cartela suspendata din cauza ca am efectuat prea multe apeluri

Lis
Junior
Am si eu o preoblema! Am cartela blocata din cauza ca am efectuat prea multe apeluri! Cum rezolv acest lucru?? Va rog ajutati ma
38 Răspunsuri 38

Miha_Z
#StarMember
Bravo @Lis. Ma bucur ca ti s-a remediat problema. Ti-au spus care a fost cauza blocarii SIM-ului?

Vio73
#StarMember
Mă bucur că s-a rezolvat relativ repede și te mai așteptăm pe aici!

delfinas
#StarMember
Da, ar trebui sa ne spui si cum s-a rezolvat cazul si de ce s-a intamplat ce ai patit tu. Oricum, ma intreb cum poti vorbi mai mult de 5000 de minute/luna. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Varianta 1 - Este de ajuns sa vorbesti, in fiecare zi, cca 7 minute la fiecare ora si ai depasit pragul de 5000 minute in decursul unei luni calendaristice. Varianta 2 - Trimiti SMS-uri catre grupuri sau faci bulk SMS marketing si ai rezolvat problema in cateva zile, fara sa fie nevoie sa astepti sa se consume toata luna. Sunt destule persoane care fac Bulk SMS de pe SIM-uri prepay, pentru ca in viziunea lor nu pot fi identificati. Indiferent de varianta aleasa, daca ai ajuns in punctul in care consumi mai mult de 5000 de unitati in decursul a 30 de zile calendaristice...... ar trebui sa soliciti ajutor de specialitate.

delfinas
#StarMember
Eu cred ca mai si dormi, te mai suna si altii, nu doar tu pe ei... Nu am tinut cont, dar cred ca am vb maxim 1000 de minute/luna, pt mine, telefonul nu e pt povesti din copilarie, ci pt comunicari rapide si/sa urgente.

Vio73
#StarMember
Sincer, eu nu am mai auzit despre așa ceva și de aia am crezut că este vorba despre roaming.

mihai_13
Maestru
eu si colegii mei folosim un abonament de orange pe care vorbim lunar in medie 15000 de minute lunar :))) si nu este nici o restrictie... telefonul se foloseste intr-un dispecerat si este folosit 24/ 24 ore.

delfinas
#StarMember
Probabil că voi aveți abonament pe persoană juridică și or fi alte condiții decât la prepay.

mihai_13
Maestru
Da este abonament pers.juridică ...regie autonomă ...