la 27-08-2025 09:35 AM
Buna ziua,cum as putea sau proceda pentru recuperarea unui număr de telefon pe care l-am avut în trecut la Orange Romania?
la 27-08-2025 09:40 AM
Salut @Robert93/. Dacă numărul este disponibil (adică nu este alocat unei alte persoane), singura variantă este să soliciți un abonament. Fie într-un magazin fizic (Orange Shop) fie online, solicitând prin contactarea celor de la Magazinul Online. Succes și te așteptăm cu vești bune.
la 27-08-2025 09:41 AM
Salutare!
Pentru a afla dacă numărul de telefon este încă disponibil, te poți prezenta într-un magazin Orange. Acolo, un consultant va verifica în sistem situația numărului și îți va comunica dacă acesta mai este liber sau dacă a fost deja alocat altui client. În cazul în care numărul este încă disponibil, îl vei putea recupera prin încheierea unui abonament.
Poți suna pe numărul respectiv de pe un alt telefon și vezi ce mesaj primești. Daca primești mesaj de genul numărul nu este disponibil/alocat, sunt șanse mari să îl poți recupera prin încheierea unui abonament într-un magazin Orange.
la 01-09-2025 01:20 PM
@Robert93, ai reușit să recuperezi numărul? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor