Buna!
Eu nu am folosit decat 2 cartele prepay, din cele multe primite cadou la prelungirea abonamentelor.. Folosit e mult spus, în ideea ca doar le-am activat nu le-am și încărcat..
Pe a doua am activat-o in februarie anul trecut si, singura reîncărcare a fost un test de 1 €, prin vara.. Insa, este funcțională si se pot primi apeluri pe ea, dupa aproape un an..
Ce vreau sa spun este ca, nu vad o problema în faptul ca n-ai mai folosit-o de 6 luni, deoarece, atat timp cat este in perioada de grație, nu ar trebui nici sa ajungă în carantina nici la altcineva.. daca ai încărcat lunar, pana acum 6 luni, cu siguranță este in perioada de grație.. totuși, 360 de zile înseamnă 1 an..
In concluzie, daca mergi intr-un magazin Orange, cu actul de identitate și, POTI DOVEDI ca-ti aparține acel numar, poate ai cartela din care ai decupat sim-ul, sau, poate știi daca/ce credit aveai, sau stii sa spui ce numere ai format, ar trebui sa-l poti recupera...
Foarte important: trebuie sa mergi la Orange, nu la parteneri si, la prepay, costa 1.92 €, fiind vorba de un sim pierdut... informații in poza atașată.