la 25-08-2025 06:06 PM
Am încărcat numărul de telefon prin reîncărcare prepay ,numai ca nu am primit încărcarea ,am încărcat cu 5 euro net și minute numai ca mai am o ofertă adică aceeași ofertă care expiră pe 28.08.2025 ,posibil să fie asta o cauza cum o pot rezolva ,cum pot activa oferta ?
la 25-08-2025 06:23 PM
Salutare!
Verifică în My Orange dacă opțiunea a fost activată.
Faptul că ai deja o opțiune activă nu împiedică activarea unei noi opțiuni, poți avea simultan două opțiuni active.
Asigură-te că nu ai încărcat doar cu credit simplu, în loc să fi activat direct o opțiune.
Dacă în aplicația My Orange tot nu apare opțiunea, contactează Serviciul Clienți Orange prin chatul disponibil în aplicație, explică situația și atașează dovada plății.
la 25-08-2025 06:25 PM
Salutare!
Merg fără probleme două opțiuni, posibil să nu se fi procesat plata. Mesaj de confirmare și primit?
la 25-08-2025 07:07 PM
@Alex717: Bun găsit. Dacă ai mai puțin de 24 de ore de la încărcare, trimite SMS la 321 cu textul 'CREDIT', pentru transformarea opțiunii cu resurse în credit. În cazul în care nu primești confirmarea conversiei în credit a opțiunii, contactează Orange prin chat și solicită conversia opțiunii cu resurse într-una cu credit. Ulterior asigură-te să nu existe decât o singură opțiune activă pe cont, nu două, adică cea din 28, dar DOAR după ce ți s-a validat / confirmat creditul pe cont. Te așteptăm cu vești bune.
la 27-08-2025 08:59 AM
Bună, @Alex717, și bine ai venit în Comunitatea Orange! Te-au ajutat soluțiile oferite de ceilalți membri ai comunității?
Îți dorim o zi excelentă! 🎈
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor