la 20-06-2023 08:29 PM - editat ultima oară la 21-06-2023 09:33 AM de DanielaH
20-06-2023 08:40 PM - editat 20-06-2023 09:50 PM
Salut,
Daca ai incarcat cu credit, si nu ai activat si o optiune din acel credit, el se va consuma extrem de repede. In special pe trafic de internet.
Deci, in caz ca ai incarcat intr-adevar cu credit, si nu ai activat si o optiune, pe viitor, solutia este sa activezi si o optiune din acel credit, sau sa reincarci direct cu optiune.
De asemenea, ca sa nu iti intre pe credit pentru date mobile, pana se activeaza optiunea (si ai confirmare ca s-a activat), iti recomand sa dezactivezi datele mobile. Daca vrei sa faci reactivarea din contul tau My Orange, o poti face de pe un laptop/desktop, sau de pe telefon, conectata prin WiFi. Dar mai simplu ar fi folosind meniul Self Care *100#.
la 20-06-2023 08:33 PM
Vroiam să pun următoarea >întrebare. Am reîncărcat cartela pre pay cu 6€. Și după aproximativ o oră mai ia creditul de unde nu-i. S-a mi întâlnit cineva cu atare situație? Să-i dispară creditul aproape instantaneu?
Ce facem, ne furăm căciula unii la alții?
20-06-2023 08:40 PM - editat 20-06-2023 09:50 PM
Salut,
Daca ai incarcat cu credit, si nu ai activat si o optiune din acel credit, el se va consuma extrem de repede. In special pe trafic de internet.
Deci, in caz ca ai incarcat intr-adevar cu credit, si nu ai activat si o optiune, pe viitor, solutia este sa activezi si o optiune din acel credit, sau sa reincarci direct cu optiune.
De asemenea, ca sa nu iti intre pe credit pentru date mobile, pana se activeaza optiunea (si ai confirmare ca s-a activat), iti recomand sa dezactivezi datele mobile. Daca vrei sa faci reactivarea din contul tau My Orange, o poti face de pe un laptop/desktop, sau de pe telefon, conectata prin WiFi. Dar mai simplu ar fi folosind meniul Self Care *100#.
la 20-06-2023 09:31 PM
Salutare!
Sigur ai încărcat cu credit și s-a terminat repede. Se mai întâmplă, dar nu prea ai ce să mai faci, în afară de a reîncărca.
Baftă!
la 20-06-2023 09:47 PM
Dacă reîncarci cartela in momentul X, fix după ce ai reîncărcat activezi opțiunea, nu peste o oră căci se consumă.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor