anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reîncărcări nereușite

Florin16
Începător
In datele de 15.05.2022 și 16.05.2022 mi-am reîncărcat cartela cu 5€ de doua ori, in ambele dați mi s-a luat creditul cu puțin timp de la folosirea creditului. De ce mi s-a întâmplat asta?
5 Răspunsuri 5

Fost Membru
Neaplicabil
Dă-ne mai multe detalii, te rog! Cum ai făcut reîncărcarea? Prin aplicația My Orange sau ai cumpărat credit?

Jay
Campion certificat
Salut! Astăzi este 17 aprilie, n-aveai cum sa încarci pe 15 și 16 mai.. presupun ca te referi la 15 și 16 aprilie?.. La ce te referi ca ți "s-a luat creditul cu puțin timp de la folosirea creditului"? Ai avut credit si nu mai ai? Înțeleg ca este vorba de 10€ in total, credit, nu opțiune? Este posibil sa se fi activat o opțiune, daca aveai credit disponibil? Poți pune niște capturi, fara date personale, sa fie mai clar la ce te referi?

Anca07
#StarMember
Salut Florin, Daca problema persista, e bine sa contactezi un consultant orange sunand la 300 sau prin chatul Djingo https://www.orange.ro/servicii/chatbot/ nu inainte de a face toate verificarile: cost control, optiune activata sau nu, credit consumat pe trafic de internet, etc. Zi cu soare si La multi ani daca iti serbezi ziua astazi!
Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

And04
Senior
Salutare, @Florin16 Daca ai reincarcat cartela si ai avut o optiune care se reactiveaza automat, atunci e posibil ca cei 10 euro sa se fi transformat in optiune. Fie ai reincarcat si apoi ai sunat / folosit internetul / trimis mesaje iar creditul s-a epuizat rapid. Poti verifica detalii despre credit si optiuni in aplicatia MyOrange sau sunand la numarul scurt 333 sau *133# si vei primi imediat un mesaj scris pe telefonul tau cu aceste detalii. ***Am observat ca a mai postat cineva o intrebare asemanatoare, deci e posibil sa fie o eroare tehnica.

DanielaH
Moderator
@Florin16, s-a rezolvat situația cu reîncărcarea?