anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Puncte pinata party disparute

Ale4
Junior
  • Acum o ora aveam 500 de puncte pe pinata party și fără sa le folosesc au dispărut 450 adica mai am 50 de puncte  . Unde au dispărut și de ce ? Mai aveam 13 zile la dispoziție din campanie
15 Răspunsuri 15

Anca07
#StarMember

Buna @Ale4 

Iti pot confirma ca totul este in regula, cel putin la mine arata ok.

Iti recomand sa dai un restart la aplicatie/telefon si sa incerci sa vezi daca se schimba ceva. 

Tortodata am obs ca are ceva latente in functionare, pinata party, asadar, un restart uneori e bine-venit.

Te asteptam sa ne spui daca e totul in regula.

Seara faina!🌙

Nu, nu se schimba nimic

Neata @Ale4 

Verifica daca ai ultima versiune, si daca nu, fa-i un update aplicatiei. Eu tocmai ce am verificat, si exista o versiune noua.

De multe ori primeam eroare in timp ce spargeam o pinata, sau functiona foarte greu, si de aceea ar fi bine sa ii faci update.

Te asteptam sa ne spui daca ai reusit.

Zi cu soare!🌞

Unwanted04
Junior entuziast

Buna,

Care este ultima versiune?

Eu am V 10.4.40

Da, aceasta este ultima versiune

Unwanted04
Junior entuziast

Mulțumesc frumos de confirmare.

Nu am probleme cu aplicația.🙂

Ideea e ca nu am intrat o perioada in care am acumulat 9 piniata,  le am spart si in total aveam 500 puncte, m am uitat la premii si am zis ca am credit si tot ce am nevoie, imi las punctele pe alta zi. Am intrat peste o ora si au disparut efectiv

Aceasta versiune o am si eu

Iti mai recomand sa stergi memoria cache a aplicatiei, si poti face si o delogare si sa te loghezi inapoi. 

Totodata, poti verifica si in browser, sa te loghezi in MyOrange, si sa verifici daca in online iti arata la fel. 

Si daca dupa toate aceste verificari, nu se remediaza situatia, iti recomand sa ii contactezi prin modul oferit ca si sugestie de Vio73.

Ca de obicei, te asteptam cu vesti bune.

Nu, din pacate mi au zis pe chat ca am solicitat 50 gb cu 500 puncte dar defapt pentru acel bonus de 50gb am jucat celalalt joc, nu pinata.

O zi minunata !

ChristianS
Junior entuziast

le poti demonstra ca se insala intrand in aplicatie si faci poza la premiile obtinute

si trimiti poze pe chat orange 

daca premiu a fost acordat el trebuie sa apara in aplictie

Am rezolvat, mulțumesc !

Le am trimis poza cu istoricul de la piniate, am gasit in aplicatie.

Multumesc pentru idee!

Unwanted04
Junior entuziast

Este posibil sa fie o eroare temporara.

Verifica daca mai ai pinata de spart sau daca ai achiziționat un premiu (pinata party/status).