anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare de la vodafone prepay la Orange ESim

Andrei1979
Vizitator

Buna ziua,

Locuiesc in State dar vin in tara minim 1-2 ori pe an. Din pacate in SUA toate iphone-urile nu mai au tăvița de SIM, doar ESIM. Deci cartela mea fizică (micro SIM) de Vodafone prepay imi este momentan fara folos pt ca Vodafone nu are ESIM pt cartele reincarcabile, doar pt abonamente

Ce mi as dori este ca sa imi pot porta nr. de Vodafone la Orange ESIM si sa raman pe prepay, n am nevoie de abonament. Asa ca de acum incolo cand voi veni in Ro, voi fi doar pe ESIM.

Este posibil asa ceva? Va multumesc tuturor anticipat!

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

Salut Andrei. DA, este posibil. Însă pentru aceasta este nevoie să mergi într-un Orange Shop întrucât nu se poate face online, cu atât mai mult NU în roaming, pentru că activarea are nevoie de acces la rețeaua proprie,  nu la una din roaming. Detalii regăsești  aici, sau în Comunitate aici și aici.

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Portarea directă de la Vodafone la prepay Orange (esim/SIM) este posibilă daca mergi într-un Orange Shop fizic.

https://www.orange.ro/help/pot-folosi-esim-cu-orange-prepay 

Shadow1
Explorator entuziast

Portezi pe yoxo și poți activa esim fără sa mai vi în România și fără mers în magazin, după ce se finalizează portarea treci de la yoxo pe prepay