la 30-07-2025 02:48 PM
Am platit de 2 ori , dar nu beneficiez de internet, nici la nr 300 nu pot suna , mesajele de confirmare a platii au fost primite si pe telefon , dar nici astazi nu benefiez de optiune
30-07-2025 02:52 PM - editat 30-07-2025 02:52 PM
Salutare!
Imi pare rau ca treci prin momente frustrante. Te inteleg, ca si mie mi s-a intamplat de destule ori... 😞
Ieri (si aparent azi) au fost ceva probleme de procesare plati, unde banii erau blocati pe card insa tranzactia esua.
Din locul unde ai deschis postarea, inteleg ca intampini probleme pe PrePay. Ai incercat sa incarci cu optiune sau cu credit? Din cate retin, atunci cand se activeaza o optiune sau cand se aloca pe cont credit, se primeste un mesaj de confirmare. Ai primit vreun astfel de mesaj?
De unde ai efectuat incarcarea? Din aplicatia MyOrange? De pe vreun site tert? Din aplicatia de banking a vreunei banci? Intreb pentru a intelege daca e ceva limitat la Orange sau procesatorul de plati folosit de Orange, respectiv daca e o problema mai ampla.
la 30-07-2025 02:57 PM
Gaus, bun venit in Comunitate!!!
Unde te afli, in tara sau in strainatate? Cu ce optiune ai incarcat si cand?
Daca esti in strainatate si te afli acolo de mai mult de 2 luni, nu te mai ajuta optiune de roaming, ci doar incarcare cu credit, pt ca ai depasit limita rezonabila de consum in roaming.
Doar daca esti in tara poti suna la 300, daca ai credit suficient. "In roaming, Serviciului Clienți poate fi apelat exclusiv la numărul +40374300300, taxat ca apel internaţional către România."
DETALII: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187#accordion-service-faq
la 30-07-2025 03:22 PM
Salutare!
Nu este nevoie să suni , ci poți lua legătura din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.
Le scrii acolo și ți se va răspunde, chiar dacă nu va fi imediat.
Baftă!
la 01-08-2025 04:04 PM
@Gaus2_, s-a rezolvat situația?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor