la 31-01-2026 09:22 AM
Bună dimineața! Am decis să aleg și Orange, pe lângă o altă rețea pe care am folosit-o dintotdeauna. Observ o viteză superioară la descărcarea aplicațiilor din Magazin Play și o calitate mult mai clară a convorbirilor în care mă aflu. Însă nu știu cum aș putea personaliza numărul meu de telefon, așa cum este posibil la celălalt operator. Îmi doresc să stau la Orange cu acest număr de telefon mult și bine! Nu doresc abonament! Aștept sfaturile cele mai utile și mai bine documentate, din partea membrilor comunității!
la 31-01-2026 10:52 AM
Contului My Orange îi pot fi asociate nume, prenume și CNP, însă aceste date sunt legate de cont, nu de numărul Prepay. La schimbarea SIM-ului sunt adresate întrebări de securitate pentru a demonstra controlul asupra numărului, întrebări bazate exclusiv pe activitatea SIM-ului (ultima reîncărcare, opțiune activă etc.).
Daca te referi la Vodafone, iti pot spune ca eu am portat numarul prepay al unui membru al familiei folosind datele mele personale.
31-01-2026 10:00 AM - editat 31-01-2026 10:10 AM
Bună dimineata,
Poți detalia ce anume dorești să personalizezi (ce se putea personaliza la vechiul furnizor)?
După cum ți-au comunicat cei de la Serviciul Clienți, modificarea numelui și prenumelui asociate contului My Orange nu se poate realiza momentan. Am verificat și întâmpin și eu problema (posibil o problemă generală). Dacă ai depus o sesizare, această problemă se va rezolva.
31-01-2026 10:10 AM - editat 31-01-2026 10:16 AM
Am deschis un nou topic, cu siguranță acesta este unul nou care nu cred că interferează cu cel în care am semnalat disfuncționalitatea completării numelui și prenumelui în contul My Orange, am accesat Djingo, mi s-a răspuns, am trimis email cu o captură de ecran și de acum înainte trebuie să aștept răspunsul celor de la Departamentul Tehnic. Dincoace însă, am întrebat cum ar putea fi personalizat un număr Prepay cu validarea permanentă a numelui și prenumelui (poate nu și a CNP-ului) pe serverele Orange. Sau nu există serviciul acesta la Orange Prepay? La schimbarea de SIM se răspunde la o suită de întrebări? La celălalt operator există un astfel de serviciu de personalizare.
la 31-01-2026 10:52 AM
Contului My Orange îi pot fi asociate nume, prenume și CNP, însă aceste date sunt legate de cont, nu de numărul Prepay. La schimbarea SIM-ului sunt adresate întrebări de securitate pentru a demonstra controlul asupra numărului, întrebări bazate exclusiv pe activitatea SIM-ului (ultima reîncărcare, opțiune activă etc.).
Daca te referi la Vodafone, iti pot spune ca eu am portat numarul prepay al unui membru al familiei folosind datele mele personale.
31-01-2026 11:38 AM - editat 31-01-2026 11:43 AM
Într-adevăr, chiar și un număr Vodafone Prepay înregistrat poate fi portat de către un eventual impostor în paguba utilizatorului Vodafone Prepay înregistrat pe serverele Vodafone, însă doar dacă prezintă la angajatul din magazin al operatorului acceptor SIM-ul Prepay al posesorului înregistrat, sau dacă acest angajat din magazinul operatorului acceptor efectiv nu cere prezentarea fizică a SIM-ului Vodafone Prepay. Bine, în cazul tău probabil că a existat un consimțământ din partea membrului familiei!
la 31-01-2026 12:14 PM
Portarea sa facut online. Normal ca membrul familei cunostea acest lucru. Insa Vodafone nu a anulat portarea.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor