Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 19-04-2022 01:58 AM
Am numar de telefon cu perioada de gratie expirata, dar inca am acces la My Orange, istoric plati etc.
Este vreo posibilitate sa il recuperez ?
Este vreo posibilitate sa il recuperez ?
1 Soluţie acceptată‚

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 19-04-2022 07:43 AM
te duci la un sediu Orange si intrebi sa verifice daca mai este liber numarul - il recuperezi cu un abonament vezi si tu cel mai ieftin ...
5 Răspunsuri 5

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 19-04-2022 07:43 AM
te duci la un sediu Orange si intrebi sa verifice daca mai este liber numarul - il recuperezi cu un abonament vezi si tu cel mai ieftin ...
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 19-04-2022 01:54 PM
Buna,
S-a mai discutat acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2823522-recuperare-cartela-sim-prepay-dezactivata
Poate te ajuta.
Zi cu soare!
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 10-05-2022 08:39 PM
Salutare! Am avut un abonament acum cativa ani pe un numar de telefon, pe care incerc sa il recuperez de ceva vreme. Mi s -a spus de la Orange ca numarul e pe o cartela prepay. Numarul e preactiv din 2017, insa nu e activat si nicicum nu vor sa mi l dea pe abonament!!! Abonamentul a fost inchis in 2011, iar numarul l-am folosit pana in 2015, cand s-a magnetizat cartela de tot, de mi s-a spus ca nju se mai poate face nimic cu ea. Am taiat-o, iar acum, de cateva luni, mai precis din februarie, incerc sa il recuperez, pe abonament. Am primit fel si fel de raspunsuri, cum ca numarul a fost in carantina 60 de zile, ca e dat la cineva, retineti din 2017, da nu e activ din 2017 si ca nu il mai pot recupera... Ba, ca se poate recupera, ba ca nu... am fost si sunat am dat toate datele si in aceeasi zi m au sunat si mi au spus ca nu se mai poate... Nu mai inteleg NIMIC!
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 11-05-2022 03:43 PM
@Ovidiu H, bun venit în Comunitate!
Așa cum spuneau și ceilalți membri mai sus, dacă numărul este liber și nu a fost alocat altei persoane, poți încheia un abonament pentru număr preferențial în orice Orange shop.
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 11-05-2022 04:53 PM
Asta incerc din februarie in magazinele Orange, insa ma lovesc de acelasi raspuns - Nu se poate.