anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Perioada activa a opțiunii

Adrian32
Junior

Bună ziua. Știe cineva de ce la Orange România luna durează 28 de zile și nu 30 ? De ce perioada activa a opțiunii durează 28 de zile și nu 30 ? 

Ne am cam saturat sa tot ne furați... 

36 Răspunsuri 36

Fost Membru
Neaplicabil

Asa e la toți operatorii, opțiunea e valabila 28 zile. Si în alte tari din Europa e aceeași schema. Ca sa te facă sa reîncarci de 13 ori într-un an 🙂

Hoție 

12 luni x 30 de zile valabilitate opțiune = 360 zile. Nu făceai și înainte 13 reîncărcări pentru cele 365/366 zile dintr-un an? 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Fost Membru
Neaplicabil

12x28=336

360-336=24 cine plătește diferenta

Ce mi-s 336, ce mi-s 360. Tot va fi nevoie de a 13-a reîncărcare. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Fost Membru
Neaplicabil

Sunt 24 de zile pe care clientul le plătește în plus în fiecare an.

Soluția corectă era mărirea prețurilor nu astfel de abordări.

„Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale”

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Fost Membru
Neaplicabil

Eu propun sa o scadă la 26 zile și așa mai departe poate nu mai cresc prețurile până în 2030.

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

In calitate de client prepay de foarte multi ani, pot sa-ti confirm ca asa a fost dintotdeauna la prepay (cu foarte mici exceptii). Si asa este si la concurenta (in marte parte).

arsradu_0-1705593588933.png

Client Orange

Am numărul de 20 de ani la Orange și asta cu 28 de zile e de anu trecut. Mai informează-te 

Și ce fac ei se numește HOȚIE !

arsradu
Fost #StarMember

🙂 Sigur. Ai dreptate.

Client Orange

Da, este de prin august. Ce nu inteleg eu de ce abia acum te revolta situatia?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Fost Membru
Neaplicabil

O persoană se poate revolta oricând.

Nu este ca in cazul contractelor (14 zile)

Așa cum la abonamente s-a adăugat 1 euro, la prepay nu s-a scumpit, dar s-a scurtat un pic perioada activă.

Eu reacționez in momentul in care aflu de o schimbare care nu-mi convine, poate  se drege ceva. Nu mă trezesc după jumătate de an, cand se presupune că te-ai împăcat cu situația și accepți noii termeni. Acum oricum nu se mai poate face nimic.