anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ORANGE A DEVENIT CEA MAI PROASTA COMPANIE

DanS
Junior

Salutare tuturor! Nu stiu daca a mai patit cineva ca mine dar sincer m-am saturat de serviciile acestor nesimtiti. Da spun nesimtiti si mi-o asum: nu mai poti contacta Orange petru rezolvarea unei probleme decat daca suni la 300 si platesti, dar si asa te lasa jumatate de ora sa asculti muzica apoi iti inchide. Mail-ul nu functioneaza, iar in Django vorbeti singur, ca prostul, cu un robot. Am avut in ultimul an nenumarate probleme cu Orange Prepay: mi-au furat banii din cont pe motiv ca nu s-a reactivat optiunea iar din 15 euro insa nu mi-au dat inapoi decat 10. Cica doar atat pot sa faca ei transfer. La ei  luna difera de cea calendaristica, optiunea expira la 24.00 si se reactiveaza intre 02.00 si 04.00 (daca lucrezi noaptea si folosesti telefonul pana la reactivare poti ramane fara credit din aceasta cauza), astazi am incarcat 10 euro si desi initial aveam in cont 5,29 euro, dupa reincarcare soldul a devenit 10,05 euro. Acum spuneti-mi si mie: cum sa rezolv problema? Desi initial laudam serviciile Orange, in ultima perioda mi-e scarba de ei. Multumesc anticipat!

15 Răspunsuri 15

Salut! Bun venit în Comunitate!

Ne dai, te rog, mai multe detalii despre situația ta?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.