anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta prepay

Death1985
Începător

Bună ziua. Am luat o cartela prepay cu 0 euro credit și ca bonus, am primit oferta de 6 euro la încărcarea cu 3 euro credit. Întrebarea mea este, se reactivează oferta de 6 euro dacă am în cont 3 euro credit atunci când expiră cea de 6 euro? Vă mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember

Salut!

Dacă doar ai 3 € în cont când expiră oferta de 6 €, nu se reactivează automat. Pentru reactivare, trebuie să ai în cont valoarea integrală a opțiunii, adică 6 euro. Poți să faci reîncărcarea cu diferența din aplicația MyOrange (minim 4 euro poți reîncarca)

Suna utopic sa beneficiezi de doua ori de 6 euro credit doar cu o reincarcare de 3 euro. 

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

teacher_
#StarMember

Salut!

Dacă doar ai 3 € în cont când expiră oferta de 6 €, nu se reactivează automat. Pentru reactivare, trebuie să ai în cont valoarea integrală a opțiunii, adică 6 euro. Poți să faci reîncărcarea cu diferența din aplicația MyOrange (minim 4 euro poți reîncarca)

Suna utopic sa beneficiezi de doua ori de 6 euro credit doar cu o reincarcare de 3 euro. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu este valabilă. Ai detalii despre ceea ce trebuie să faci aici  .

Baftă!

Trooper
Junior entuziast

Salut Death1985 !  Ai cumva oferta promo Guerilla de 3 euro ?

Florin19811
Junior

Salutare și LA MULȚI ANI! Poate că la Orange prepay sună "utopic", așa cum a afirmat într-un răspuns dat pe acest topic, un membru al comunității, adică să beneficiezi, in mod repetat, de oferta de 6€ credit la preț de 3€, dar la Vodafone prepay, această utopie este realitate. Personal, încă din luna iunie 2025, beneficiez de oferta de 6€ la preț de 3€, lucru care este accesibil foarte simplu. Beneficii incluse: internet national nelimitat, 2600 min/sms naționale și  400 minute internaționale. P.S. Utilizez, de asemenea, ca backup, și Orange prepay, dar aici majoritatea beneficiilor le obțin din încercările primite la joculețe Bonus Pocus! Un An Nou cu sănătate și succes în toate!