anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Număr de telefon pierdut

Filiz
Junior

Am pierdut cartela cu numărul de telefon care îl aveam la wapp si pentru recuperarea emailului , as putea sa comand un sim cu același număr ținând când ca nu mai am cartela respectiva ? Am încercat la un store și doamna mi-a spus ca trebuie sa am o poza sau pe ea fizic sa pot sa demonstrez ca a fost numărul meu 

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Posibil că numărul sa fi fost dezactivat. În acest caz poți face un abonament pentru al recupera. În orice caz, un răspuns lămuritor îl vei primi într-un Orange Shop.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

MihaiC99
Campion certificat

Salutare! 

Încearca schimbarea sim-ului prepay într-un Orange Shop.

Ai detalii aici:

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-schimb-cartela-sim-prepay 

Pentru a recupera numărul de telefon pierdut și a obține un nou SIM, va trebui să răspunzi la câteva întrebări de securitate care să dovedească faptul că acel număr îți aparține. De obicei, aceste întrebări sunt de genul:

Când ai făcut ultima reîncărcare?

Ce opțiune tarifară ai avut activată?

Ce numere ai apelat frecvent?

Ai trimis sau primit SMS-uri recente? (exemple/detalii)

Dacă ai avut acel număr înrolat într-un cont My Orange, procesul este mult mai simplu, iar șansele să-l recuperezi sunt mari.

delfinas
#StarMember

Filiz, bun venit in Comunitate!!!

Cel mai bine mergi la un Orange SHOP.  Doamna respectiva cred ca nu prea a inteles situatia. Daca ii spui ca ai pierdut cartela, cum sa o ai fizic?

De cand ai pierdut cartela respectiva? Cand ai facut ultima reincarcare? Mai stii care sunt numerele la care ai sunat mai des? Daca stii raspunsurile, e clar ca e numarul tau si nu incerci sa-l "furi".

Daca au trecut  mai mult de 6 luni de cand a intrat acel SIM/numar in carantina, nu mai ai cum sa-l recuperezi, pt ca poate fi la altcineva numarul respectiv. Poti incerca sa apelezi acel numar, daca suna, e clar ca deja e alocat altcuiva. 

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Filiz
Junior

nu știu dacă sa alocat altei persoane dar am whatssapul făcut pe numărul acela , pot dovedi ca l-am avut ca am poza și la profil cu mine , deci nr de wapp nu a fost alocat nimănui cred

MihaiC99
Campion certificat

Când a fost ultima oară când ai reîncărcat sim-ul prepay.? De cat timp l-ai pierdut? Ai incercat sa suni pe acel număr?

Nu merge pe presupuneri, apeleaza acel numar, e cel mai simplu mod sa afli care e situatia. Apoi mergi la un Shop, incearca sa raspunzi corect la intrebari, arata si Whatsapp-ul si succes!!!

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Am sunat și îmi spune ca e numărul incorect atât 

MihaiC99
Campion certificat

Posibil că numărul sa fi fost dezactivat. În acest caz poți face un abonament pentru al recupera. În orice caz, un răspuns lămuritor îl vei primi într-un Orange Shop.

Am înțeles , mâine o să mă duc să văd ce pot rezolva , vă mulțumesc pentru răspunsuri . O seară frumoasă ! 

Atunci, e in perioada de carantina. Pentru recuperare, va trebui sa faci abonament pt acel numar, ceea ce cred ca nu iti convine.

Cel mai bine, incearca alta metoda pt a recupera emailul. Pentru Whatsapp, pana acel numar nu va fi folosit pt acea aplicatie de catre altcineva, il poti utiliza tu, doar ca pregateste-te sa ai parte oricand de o surpriza neplacuta, sa ramai de tot fara acel cont. Fa un backup, daca vrei sa pastrezi niste mesaje si fa-ti un cont de Whatsapp cu numarul tau actual.

DanielaH
Moderator

@Filiz, s-a rezolvat situația? Ai putut recupera numărul?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Da l-am recuperat, doar ca a trebuit să fac abonament pe număr 

Mulțumim pentru confirmare! Mă bucur că ai rezolvat și te mai șteptăm în Comunitate.

Dacă te-au ajutat răspunsurile primite mai sus, te rugăm să-l marchezi ca soluție pe cel mai bun pentru a fi util și altor membri aflați într-o situație similară.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.