anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot suna, deși am activa o opțiune

ela_miha
Începător
Numai pot efectua apeluri, deși am activa o opțiune Orange .
20 Răspunsuri 20

FLo1
#StarMember
@Petredann: Nu trageți în mesager... era o vorbă ignorată. Am pornit de la cuvintele tale din primul mesaj: ”oferta include minute nelimitate orange”. Și am încheiat cu ceea ce ai recunoscut în final: ”Optiunea de 12 euro roaming, daca o activezi doar cu credit si nu cu cardul din my orange are doar internet”. Iar ca o completare: Pentru că ai activat o opțiune DOAR CU INTERNET (nu cu minute). Simplu. PS: Mi-a facut plăcere chiar.

Neaplicabil
Da tocmai de aceea am revenit si am oferit raspunsuri pentru toata lumea Dar eu am activat optiunea din my orange doar ca nu am platit cu cardul, nu am facut print screen ce scria exact sub oferta Eu am dat alege apoi activeaza exact ca aici

DanielaH
Moderator
Mulțumim mult pentru detalii. Am acoperit noi numărul de telefon din poza atașată de tine pentru că astfel de date personale nu trebuie să fie publice în Comunitate.

Neaplicabil
Ok, multumesc

DanielaH
Moderator
@ela.miha, s-a rezolvat și la tine?

FLo1
#StarMember
@Petredann: Foarte bine că ai prezentat aici situația. Pentru că acum oricum este târziu (resursele-s epuizate), îți recomand ca data viitoare să citești în SMS-ul de confirmare trimis de Orange pentru activarea opțiunii . Se putea face o modificare (la acel moment) într-o opțiune cu minute, nu doar una cu internet.