anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot sa beneficiez de încărcare 6 euro la Bonus Pocus

Virgil1
Explorator

Screenshot_20240810_200555_Gallery.jpg

Am câștigat la bonus pocus o încărcare de 6 euro, însă nu am putut sa beneficiez ca nu s-a activat. Am încercat sa iau legătura cu operatorii care au fost total nepregătiți și dezamăgitor pt. mine asa ca premiul a fost câștigat în zadar

Screenshot_20240807_000313_My Orange.jpg

6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember

A mai fost raportata problema. Se pare ca inca nu s-a remediat ..:(

Singura sugestie ar fi sa mai incerci sa iei legatura cu cineva si sa rezolvi in felul asta. 

Client Orange

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Cred că cel mai bine este să încerci mâine, după ora 9, să iei legătura cu ei din nou sau să le lași o sesizare din secțiunea Contact  .

Baftă!

Mulțumesc frumos pentru informații, însă este vorba despre gestul în sine ,incarcarea valorează 35 lei,dar sa fi dat de la un operator la altul,iar la final sa.observi ca nu au habar,,,nu prea e o experienta plăcută. 

Anonim
Neaplicabil

Salut,

Este prima oară când câștigi acest premiu în aceasta campanie?

Premiul se poate câștiga o singura data in perioada campaniei.

In cazul in care îl câștigi a doua oară vei primi mesajul "premiul nu se poate aloca".

delfinas
#StarMember

Ai mai castigat o data acest bonus si l-ai folosit? Ai o opțiune activă de minimum 5 € credit?

DETALII: https://www.orange.ro/docs/termeni-si-conditii/pdf/2024-06/Regulament-PrePay-Bonus-Pocus-editia-de-v...

DanielaH
Moderator

@Virgil1, s-a rezolvat/ clarificat situația? Îndeplinești toate condițiile din regulament?