anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot aloca optiunea castigata la bonus pocus

briliant186
Junior entuziast

Am castigat o opțiune cadou de 6 euro și nu o pot aloca pe nr de telefon.  De ce? Precizez ca nu am activa nici o opțiune. Am avut una cadou dar a expirat.  

Screenshot_20240713_114631_My Orange.jpg

1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil

Când ai avut cele 2 luni consecutiv?

Deoarece puteau fi obținute între campanii (1 la terminarea unei campanii și una la începutul unei noi campanii).

De asemenea au fost campanii etapizate in care puteai câștigă opțiunea in fiecare etapa a campaniei.

Daca te-ai sincronizat, atunci da puteai avea 2 luni consecutiv pe același numar.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Cel mai bine este să discuți cu ei, pentru că mai sunt câteva cazuri care reclamă același lucru. Probabil este vreun bug!

Îi poți contacta din Chat:

https://www.orange.ro/servicii/chatbot/

Sau din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)-Contact și feedback- Scrie-ne și apoi ceri transfer operator.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@briliant186: Conform regulamentului aplicației ”Bonus Pocus”, la capitolul 5.7. ai mențiunea ”Pe un numar Orange PrePay se pot activa mai multe tipuri de Premii in acelasi timp, insa nu acelasi tip de Premiu”. așadar, așa cum ai menționat, dacă ai mai avut această opțiune alocată numărului respectiv atunci nu mai este posibil alocarea acesteia aceluiași număr încă o dată. Verifică data de expirare încă o dată.

briliant186
Junior entuziast

 sa înțeleg ca nu se mai poate. Adata ce am castigat toate premiile, la altele nu mai am dreptul. Doar opțiunea pe 1 an mi-a mai rămas sa o câștig. Mai greu

Screenshot_20240802_005003_Samsung Notes.jpg

arsradu
#StarMember

Salut,

Ce optiune ai avut inainte?

Client Orange

Am avut tot opțiune de 6e cadou. A expirat în 1 august. Si dupa miezul nopții în 2, am castigat si nu am putut aloca. Probabil că nu se mai poate aloca 

Da, conform regulamentului:

"Fiecare tip de premiu se va putea activa/aloca pe un numarul PrePay o singură dată în perioada Campaniei. "

Deci e normal sa nu mai poti aloca aceeasi optiune pe acelasi nr de telefon. 

Client Orange

Am bănuit. Mai așteaptă două zile. De ce? Pentru că Opțiunea deși are resurse valabile pentru 28 de zile, oferă perioadă activă de 30 de zile. Deci posibil de aici să fie cauza.

Anonim
Neaplicabil

Salut,

Regulamentul este simplu:

Fiecare tip de premiu se va putea activa/aloca pe un numarul PrePay o singura data pe perioada Campaniei.

Prin exceptie:
• optiunea de 6 euro credit acordata gratuit pentru o perioada de 12 luni se poate
aloca/activa o singura data pe un numar PrePay in perioada de valabilitate de 12 luni.
• bonusul de 1000 GB net la viteze 5G, valabil 365 de zile, se poate activa o singura data pe un numar PrePay in perioada de valabilitate de 365 de zile.

Daca campania ar fi fost etapizată ai fi putut aloca premiile unui număr în fiecare etapa cu excepția premiilor valabile 1 an.

O zi faina și mult noroc!

Ți-aș da un sfat cum să câștigi opțiunea un an însă nu ar fi corect fata de ceilalți.🙂

Faza e ca am avut 2 luni consecutive opțiuni cadou pe 28 zile. Și am numere care au putut primi 3 luni consecutive.  Acuma ce **beep** nu mai merge? Și da, am primit asta

Screenshot_20240802_125053_One UI Home.jpg

Anonim
Neaplicabil

Când ai avut cele 2 luni consecutiv?

Deoarece puteau fi obținute între campanii (1 la terminarea unei campanii și una la începutul unei noi campanii).

De asemenea au fost campanii etapizate in care puteai câștigă opțiunea in fiecare etapa a campaniei.

Daca te-ai sincronizat, atunci da puteai avea 2 luni consecutiv pe același numar.

Iunie, iulie.

Tind sa cred ca ai dreptate.

Anonim
Neaplicabil

Dacă citești regulamentul poți beneficia la maxim de premiile campaniei.🙂

O zi faina!

briliant186
Junior entuziast

bună dimineața! in jurul orei 00:10 am jucat bonus pocus si am castigat opțiune cadou de 6 euro pe 1 an. am introdus numărul și am primit mesajul felicitări, premiul tău s-a alocat. Dar in secțiunea opțiuni nu apare. E ȚEAPĂ??

Salut, @briliant186!

Ca mențiune, opțiunea de 6 euro credit acordată gratuit pentru o perioadă de 12 luni se poate aloca/activa o singură dată pe un număr PrePay în perioada de valabilitate de 12 luni. Poți verifica beneficiile disponibile și prin apel la 333.