anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu imi mai merge 5g

Denis739
Începător

5gul pana acum mergea, nicio problema, dar de azi nu imi mai merge 5g, doar 4g si 4+ a mai pățit cineva?

7 Răspunsuri 7

vladut12am
Cunoscător certificat

Salut, Denis!

Ai activat o opțiune PrePay care îți oferă acces la 5G? Dacă da, intră pe Djingo și roagă-i să-ți elimine restricția de pe cont!

Succes!

Da am, si mersi o sa incerc

vladut12am
Cunoscător certificat

Cu multă plăcere! Să ne spui dacă ai reușit!

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Ai dat și un restart/ mod avion și tot nu vrea? Dacă ai încercat deja, ceri ajutorul la suport!

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Denis739: Nu toate locațiile sunt stabile și garantate pe ntru 5G, nici măcar ca viteze (unde variază destul de mult de la o antenă la alta). Inclusiv ca interval orar e posibil să descoperi astfel de surprize, dar cu timpul, în funcție de înlocuirea antenelor 3G și extinderea acoperirii pe 5G astfel de probleme vor fi tot mai rare. Poți eventual încerca în alte zone sau la alte momente ale zilei pentru a observa dacă s-a schimbat ceva (adică apare semnal pe 5G sau nu). 

arsradu
#StarMember

Opțiunea de 5 euro nu mai are 5G. A fost promoțional. Activează un bonus din Bonus Pocus sau opțiunea de 6 euro. 

Client Orange

DanielaH
Moderator

@Denis739, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite aici? Te așteptăm să revii cu detalii.