anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Minute nealocate dar plata procesata

Ecaterina_1
Junior entuziast

Salut. Am încărcat cu opțiunea minute promo 3 eur un număr de telefon orange prepay, plata a fost efectuată și banii retrași însă serviciul în aplicație apare ca eșuat și nu au fost primite minutele. Cum se poate rezolva? Am scris și celor din call center, dar nu îmi răspunde nimeni. Mulțumesc. 

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Le poți scrie prin chatul din aplicația My Orange, va trebui sa soliciți transferul către un operator uman. Odată transferată, poți atașa screenshoot-uri și descrie problema. Din păcate, chatul nu este în timp real, iar răspunsurile vor veni în funcție de solicitările existente.

15768.jpg

Merci. Inițial așa am scris pe My Orange Messenger. Nefiind în timp real, nu știu când și cum să tot verific dacă îmi răspunde cineva. Nu există și altă modalitate de a contacta pe cineva în timp real? 

MihaiC99
Campion certificat

Poti incerca telefonic la 300.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Optiunea a fost permanent activa sau ai avut intrerupere? M-am uitat in BTPay si la optiuni imi apar de la minim 4E, iar credit de la minim 3E.

Optiunea de activare vad ca nu mai este disponibila pentru 3E, doar recurent (adica sa o fi avut activa anterior si sa pastrezi optiunea activa).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Salut, opțiunea cu minute 3 eur am văzut ca este nou creata valabilă pe perioada verii. E prima dată când am optat pentru această opțiune și nu a fost pentru numărul personal, ci al unei alte persoane. 

La mine nu apare (nici in aplicatia bancara, nici in MyOrange) vreo optiune de 3E. Recomandarea ar fi sa insisti la relatii clienti sau sa suni la numarul oferit de BT cand ai reincarcat. Daca este o optiune noua, s-ar putea sa fie o intarziere de actualizare pe undeva (ori e "prea devreme" la BT, ori inca nu a fost implementata la Orange). 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Este o opțiune cu minute doar pe perioada verii. Însă tocmai am primit mail ca îmi vor returna banii în 3 zile. 🤷🏼‍♀️

Salutare!

Întotdeauna când scrii pe Chat, trebuie să ai ceva răbdare, pentru că, de regulă, nu răspund imediat, ci într-un anumit interval, care poate fi și de 24 de ore.

Bine că s-a rezolvat favorabil!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.