anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi-am reîncărcat telefonul acum 2 zile cu 5 euro credit si tot nu pot suna

Melissa7
Junior

Acum 2 zile mi-am incarcat telefonul cu 5 euro credit si nu pot suna desi am primit acest mesaj “Ai 50 GB bonus utilizabil cu optiune activa de minim 5E in tara sau 12E in roaming, in limita de date in Roaming SEE resurse valabile pana la data de 11/01/2023.” 

tot nu pot suna, si ma aflu in tara 

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Zilele trecute a mers? Daca da, e posibil sa fi consumat tot creditul. Mesajul respectiv se refera la resursele disponibile cu o optiune de minim 5 euro. Daca nu ai activat o optiune, nu beneficiezi de acele beneficii, iar creditul se consuma extrem de repede.

Verifica situatia creditului la 333. Si daca e pe 0, fa o noua reincarcare, dar de data asta activeaza si o optiune. Sau cumpara direct o optiune cu minute si internet.

Client Orange

pai pana acm tot asa am incarcat , in fiecare luna , dar acm nu stiu dc dar nu pot suna

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ai WiFi pe tel sau acces la un calculator? Verifica daca ai sau nu o extraoptiune activa pe cont.

Din aplicatia My Orange, poti verifica lucrul asta in sectiunea Altele > Tarife si Optiuni (sus de tot ar trebui sa ai optiuni active). Vezi daca e cazul.

De pe PC, acceseaza link-ul asta. Verifica daca ai sau nu o extraoptiune activa. Eventual poti sa pui si aici un screenshot.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Melissa7: Dacă ai încărcat cu credit atunci cu siguranță creditul l-ai epuizat (posibile apeluri sau trafic de date mobile). Bonusul primit (cei 50GB) este valabil doar cu o opțiune de minim 5 euro, ceea ce nu ai (încă) activat pe contul numărului tău. Iar pe de altă parte nu ai cum să poți apela în mod obișnuit utilizând resurse de date mobile în locul minutelor (naționale sau în rețea) (excepție Whatsapp etc). În acest caz doar o nouă reîncărcare cu EXTRAOPȚIUNE (opțiune cu resurse incluse) te poate ajuta. Iar dacă dorești utilizarea resurselor din bonus, opțiunea trebuie să fie de minum 5 euro.

Succes.

dar luna trecuta cand l am reincarcat am putut suna si date am avut 

Pololică
#StarMember

Cuvintele magice: 5E credit. De aici ai problema. Ai consumat bani in loc de optiune. Varianta ar fi sa incarci cu optiune din aplicatie.

DanielaH
Moderator

@Melissa7, te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai ușor informațiile dorite.