la 25-01-2026 02:18 PM
Salut ! Știe cineva dacă oferta cu internet nelimitat la 6€ credit va expira curând ( să nu mai fie disponibilă pentru reîncărcare) ? Pe aplicație când reîncarci scrie că oferta este valabilă din noiembrie până pe 27 ianuarie 2026 . Mersi !
25-01-2026 02:21 PM - editat 25-01-2026 02:25 PM
Salut!
Nu există o informație oficială în acest sens, însă, având în vedere modul în care s-au desfășurat lucrurile până acum, nu pare să fie cazul. Oferta a fost prelungită de fiecare dată, mai ales pentru activările realizate prin My Orange.
În plus, pentru abonamentele prepay nu există perioadă contractuală, iar în continuare există campanii care pot oferi GB suplimentari (de exemplu, Pinata sau Bonus Pocus).
Prin urmare, oferta va continua și nu există motive să fie anulată.
la 25-01-2026 02:23 PM
Salut @ff,
De obicei acest oferte sunt prelungite automat dar e ceva normal sa aibă un termen de valabilitate.
Ce se poate întâmpla după 27 ianuarie:
- fie oferta este prelungita si nu se schimba nimic pana la o noua data de expirare.
- fie oferta de schimba si vei vedea noile opțiuni si tarife in aplicație.
la 25-01-2026 04:41 PM
Salutare!
Orice ofertă are un termen până la care este disponibilă, după care este prelungită sau nu. Termene din astea au fost mereu, dar mă gândesc că, dacă aveau de gând să retragă oferta respectivă dădeau un anunț pentru cei interesați. Mă gândesc că așa ar fi normal!
Baftă!
la 25-01-2026 05:39 PM
Salutare!
Deși un anunț oficial nu avem, nu mi-aș face probleme. Avem Piniata și cred ca facem cu toții punctajul pentru surplus de internet. Adică între 500 și 1.000 de puncte se pot face destul de ușor într-o luna (pentru premiile de 50GB, 100GB și nelimitat), pe lângă cantitatea standard care ar fi inclusă în opțiune. Nu mai spun ca la mine cam lunar ma "împiedic" de 10GB ca premiu.
PS: ca și consum, nu sunt etalon, întrucât ma încadrez cam în 10 - 15GB. Plus ca mai administrez și Yoxo (dacă crezi că nu ai îndeajuns net, poate ar fi bine să arunci un ochi să vezi dacă ți se potrivește).
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor