anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet problems

Larylariss
Începător
Imi merge internetul foarte greu de un timp, stie cineva vreo solutie ?
9 Răspunsuri 9

Jay
Campion certificat
Înțeleg că n-a fost așa dintotdeauna.. ce s-a schimbat între timp și despre ce zona/localitate este vorba?..

Trixen_old
Cunoscător
Salut si bine ai venit in comunitate! In primul rand, am vazut ca ai postat de doua ori aceeasi intrebare :) In al doilea rand, subiectul a mai fost dezbatut; la o cautare pe comunitate poti gasi topice precum https://comunitate.orange.ro/questions/2332371-internet-telefon-slab sau https://comunitate.orange.ro/questions/2375821-internet-slab Arunca un ochi pe acele topice si vezi daca situatia ta este descrisa corect si daca s-a discutat ceva asemanator deja, te rog. In caz contrar, te rog sa ne dai mai multe detalii. Internet prin fibra sau 4G? Daca este prin 4G merge foarte greu tot timpul sau isi revine dupa emiterea facturii? Sunt anumite aspecte care ne pot indica problemele pe care le intampini, insa din descrierea ta stim doar ca iti merge internetul greu de un timp; teoretic nu este normal, insa pentru a putea sa te ajutam sa gasesti o solutie, te rog sa ne descrii pe larg situatia ta.

FLo1
#StarMember
Ce inseamna "merge greu"? Navigare?, email?, download? Siteuri din RO sau straine? Desktop sau smartphone? Fibra sau net mobil? Detaliaza si vei primi un raspuns mai exact, posibil si util. Altfel e o simpla parere.

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Dacă ne dai și detalii, poate te ajutăm cu ceva! Ce anume merge greu? Pe ruter, pe telefon?

mihai_13
Maestru
Este a suta oara cand citesc ce probleme aveti ... de fapt ma chinui sa inteleg ce vreti sa exprimati ...

Razvan
#StarMember
Fără a da mai multe detalii este foarte greu de anticipat, ce fel de probleme întâmpinați, ca să puteți fi ajutați.

iuiu88
Cunoscător
@Larylariss, salutari ! Poate daca ne-ai oferi mai multe detalii, am veni si noi cu mai multe solutii : Este vorba de internet fix, wifi sau date mobile? Incerci sa folosesti functia de navigare/ download/ vizionare online ? In general, poate fi si o problema de banda suprapopulata, daca e vorba de un router. Poti schimba setarile de banda prin "Wifiinfoview", pe Google. Daca e vorba despre date mobile, poate fi reteaua supraincarcata sau o zona cu acoperire mai slaba. Poate ne poti spune si in ce zone intampini dificultati? Asteptam updateuri 😄

Costy_8
Începător
Incearca Viteza mea Orange ,acolo vei afla viteza de internet pe care o ai ,si se poate si imbunatati.

Vio73
#StarMember
Se poate comuta pe 3g, dacă pe 4g nu este în regulă și poate merge mai bine.