anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet nelimitat la 6euro credit

ff
Junior entuziast

Salut ! Vreau sa va intreb daca la optiunea Prepay de 6Euro credit este intr-adevar internet national nelimitat  si nu cumva sunt niste capcane ( un anume consum zilnic limita si altele ) .Mersi !

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Nu este nicio capcană. Opțiunea cu minute și internet de 6 euro  are inclus internet nelimitată. Eu am activat această opțiune din My Orange și beneficiez de internet nelimitat. Am consumat chiar și 200 GB într-o singură zi, pentru a verifica dacă există vreo limită. Nu există nicio limită, însă un utilizator normal nu depășește 100 GB lunar.

Internetul se acorda sub forma de bonus.

Îți recomand să-ți activezi opțiunea din my Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

MihaiC99
Campion

Salutare!

Nu este nicio capcană. Opțiunea cu minute și internet de 6 euro  are inclus internet nelimitată. Eu am activat această opțiune din My Orange și beneficiez de internet nelimitat. Am consumat chiar și 200 GB într-o singură zi, pentru a verifica dacă există vreo limită. Nu există nicio limită, însă un utilizator normal nu depășește 100 GB lunar.

Internetul se acorda sub forma de bonus.

Îți recomand să-ți activezi opțiunea din my Orange.

ff
Junior entuziast

Multumesc mult pentru raspuns !  O zi buna iti doresc!

Cu drag! O zi frumoasa!

ff
Junior entuziast

Vreau sa te mai intreb ceva daca se poate ca tot ai mentionat " Internetul se acorda sub forma de bonus" . Daca nu imi iau optiunea din MyOrange ci de pe alte siteuri , este vreo problema ?Apropo , stie cineva pana cand ( cate luni /ani de acum ) va fi disponibila  aceasta optiunea 6euro cu net nelimitat ? Este " editie limitata " ?

Este ediție limitată de foarte mult timp aproape 2 ani. Nu vor schimba aceasta oferta.

Nu am încărcat cu opțiune direct de la terți, nu îți pot spune daca vei primi aceeași oferta.

Te-ai gândit  și la varianta Yoxo? Totul nelimitat pentru doar 4,9 €! Beneficiezi de viteze 5G de până la 500 MB/s.

4,9 euro = 25 Ron

Ai "uitat" o mică diferență în buzunar: Yoxo are tva-ul inclus, deci e mai ieftin cu 2€ față de prepaid. 

Nu am uitat am scris cât costa un abonament Yoxo de 4,9 euro la convertirea in Ron.

La abonamentul de 4,9 euro Yoxo va plăti 25,4 Ron.

Opțiunea de 6 euro costa 41,43 ron de la terți și 44,43 din my Orange.

Fiecare își face calculele cum știe mai bine.

Evident. De comparat și ce oferă fiecare (Yoxo vs prepay). 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Da, este și eu o folosesc ocazional și am utilizat-o și pe streaming video. Deci o recomand!

Baftă!

alterego
Cunoscător

100% nelimitat consum rezonabil... mie îmi ajung puțin peste 100GB/lună dar din câte am citit și pe aici, și prin alte locuri, sunt cei din Generația Z care consumă fără numpăr.