anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Incarcare cartela Prepay din contul Orange

Gabriel1234
Vizitator

Salutare, incerc sa imi incar numarul de pe prepay de pe abonamentul Orange, aplicatia - e varza oric nu merge ori apare mesaj ca se lucreaza, pe desktop ajung la pasul final si apare mesajul de mai jos

"Ati atins limita lunara de reincarcare. Puteti alege modalitatea de plata cu cardul."
Dar eu nu am reincarcat cu plata pe factura deloc pana acum. Cred ca renunt la abonament si revin pe Prepay si pe numarul secundar

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Abonamentul este nou?

Exista anumite condiții in ceea ce privește încărcările prepay.

"Poți face o reîncărcare PrePay de pe un abonament Orange dacă:

• au trecut 3 luni de la activarea abonamentului tău
  •  nu s-a atins valoarea maximă lunară în limita căreia poți face o reîncărcare PrePay. Aceasta depinde de valoarea facturilor pe care le-ai achitat în ultimele 12 luni. Pentru a afla numărul maxim de reîncărcări pe care îl poți face lunar poţi apela Serviciul Clienți, la numărul 300."

Toate metodele de încărcare prepay cu plata pe factura le gasesti in link-ul de mai jos (inclusiv prin my Orange):

https://www.orange.ro/help/cum-rencarc-o-cartel-prepay-de-pe-abonament-cu-plata-pe-factur-42 

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Abonamentul este nou?

Exista anumite condiții in ceea ce privește încărcările prepay.

"Poți face o reîncărcare PrePay de pe un abonament Orange dacă:

• au trecut 3 luni de la activarea abonamentului tău
  •  nu s-a atins valoarea maximă lunară în limita căreia poți face o reîncărcare PrePay. Aceasta depinde de valoarea facturilor pe care le-ai achitat în ultimele 12 luni. Pentru a afla numărul maxim de reîncărcări pe care îl poți face lunar poţi apela Serviciul Clienți, la numărul 300."

Toate metodele de încărcare prepay cu plata pe factura le gasesti in link-ul de mai jos (inclusiv prin my Orange):

https://www.orange.ro/help/cum-rencarc-o-cartel-prepay-de-pe-abonament-cu-plata-pe-factur-42 

MosGerila
Explorator

Salutare! Eu cred ca e mai simplu cu cardul. Caldura mare afara, mai apar erori sau restrictii

Gabriel1234
Vizitator

Teoretic reincarcarea pe factura este mai ieftina, am reincarcat ca de obicei cu cardul. Oricum serviciul asistenta Orange este praf. Pacat, sunt client de cand se numea Dialog, le-am dat o sansa la abonament, a doua nu mai pupa

MihaiC99
Campion certificat

Nu ai răspuns la întrebare. Abonamentul este nou?

Da, dar are peste 3 luni de la activare

MihaiC99
Campion certificat

Cate luni are? Ai incercat sa reincarci și prin apel la *100# cu credit și apoi din cont prepay cu opțiunea dorita?

De ce ar trebui sa fac atatea artificii pt o banala incarcare? de peste 25 ani client, am trecut cu un numar la abonament de test- la abonament mai putine beneficii plus mai complicat de incarcat celalalte numere prepay...in schimb prepay beneficii mai multe pt aceeasi bani, un **beep** de aplicatie care nu merge, daca dupa 25 ani Orange nu are incredere intr-un client, dupa mii de euro reincarcati...in loc sa ma atraga si sa faca lucrurile mai uosare ei le complica