anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imposibilitate activare opțiune cadou 6 euro 28 zile

alterego
Explorator

Salutare,

înainte de a posta am căutat prin postările din comunitate un răspuns dar nu am găsit așa că am decis să mă fac de cacao și să întreb aici: s-a mai confruntat cineva cu imposibilitatea de a nu putea activa opțiunea cadou 6 euro 28 zile câștigată ca premiu la BonusPocus?

Pur și simplu apeși butonul Alege și nu se întâmplă nimic...

74 Răspunsuri 74

Așa apare și la mine ,dar nu cred ca ai activat-o,arată altceva sa vedem ca e activă in cont!

scrie mai sus... opțiuni active... cele care sunt de activat apar mai jos...

Anonim
Neaplicabil

Screenshot_2024-05-13-12-18-35-837_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg

Screenshot_2024-05-13-12-20-44-591_com.orange.contultauorange-edit.jpg

DanielaH
Moderator

Premiile de tip bonus pot fi utilizate doar dacă numărul are activă o opțiune de minimum 5 euro credit.

Anonim
Neaplicabil

Daca este vorba de resurse date sau minute da este corect.

Daca vorbim de opțiune cadou 6 euro (luna/an) nu este adevărat.

Da, corect, asa este, aveti dreptate.

@DanielaH degeaba are dreptate dacă problema rămâne indiferent ce poziție de meditație ai adopta...

Înțeleg că ai făcut o sesizare la Serviciul Clienți? Dacă nu, îmi poți trimite numărul în mesaj privat și rog colegii să verifice punctual situația ta.

Da, s-a deschis un tichet după ce s-a verificat tot ce se putea verifica. Acum câteva minute a venit și un update la aplicația MyOrange pe iOS dar problema persistă.

Anonim
Neaplicabil

Nu vad legătură cu iOS atât timp cât optiunea se activează dintr-un cont atât pe mobil cât și pe browser PC.

Legenda spune că era o problemă la aplicația iOS, acum a venit un update... n-a rezolvat problema...

Da, a fost un bug pe iOS, dar a fost remediat o dată cu noul update de aplicație.

probabil nu avea legătură cu activarea acestor opțiuni... am șters aplicația, am reinstalat... m-am logat și nimic... ghinion cum ar spune cineva 😀...

@DanielaH de tip bonus, acestea însemnând, în contextul de față, 900 minute naționale valabilitate 90 de zile, 90GB 5G valabilitate 90 de zile sau 1.000 GB valabilitate un an.

Și așa cum am mai spus mai sus: am activat opțiunea aceasta pe 2 numere prepay aflate în perioada de grație chiar la începutul campaniei BonusPocus (2023), era într-o seară când am primit notificare în aplicație și au picat așa una după alta opțiunile respective și le-am și activat.

Chiar nu se înțelege ca de la începutul acestei noi campanii BonusPocus pe iOS a fost omis butonul cu activarea bonusului 6€?

Cine a câștigat pe 1 an ce face,sunt curios ce zic colegii de departamente?!