anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura/ bon fiscal dupa reincarcare PrePay

Ionutz221122
Începător

Salut!

Cum se poate obține factura/ bon fiscal dupa reincarcare PrePay?

Multumesc!

4 Răspunsuri 4

MCostel
Cunoscător

Modalitățile de obținere factura reîncărcare prepay sau discutat și aici.

https://comunitate.orange.ro/t5/factur%C4%83/cum-ob%C8%9Bin-factura-pentru-incarcarea-prepay/m-p/837... 

FLo1
#StarMember

@Ionutz221122: Bun venit în Comunitate. Pentru orice plată online nu se emite BON, ci se transmite pe adresa de email o confirmare a plății efectuate cu acel card. Este valabil și pentru alte plăți / achiziții online. Pe lângă acea confirmare, o altă ”dovadă” poate fi un extras de cont aferent acelei plăți, de pe contul de card cu care ai efectuat plata. Dacă dorești BON, atunci plata se face OFFLINE la unul din magazinele OrangeShop sau parteneri.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Bon fiscal este emis obligatoriu de vanzatori la orice vanzare offline ("la ghiseu"). Factura se emite la cerere. Nu se mai emite un alt bon (in cel mai rau caz, se poate emite un duplicat, dar depinde de unde cumperi reincarcarea: daca vanzatorul nu stie sa emita duplicat, nu stiu daca ai ce-i face si va trebui sa astepti cateva zile pana firma ofera duplicatul sau emite factura ("Factura emisa conform Bon nr X din data Y").

Pentru achizitia online, e un mic depinde intrucat "bonul" (a se vedea ca nu am mai specificat ca este fiscal) se va regasi in extrasul de cont aferent contului din care pleaca plata. In acest caz, majoritatea de unde am facut achizitiile, primeam prin mail factura.

DanielaH
Moderator

@Ionutz221122, te-au ajutat răspunsurile primite aici? Prin ce modalitate ai făcut reîncărcarea?