anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Excrocherie

Mytys
Începător

Cum este posibil să activez opțiunea de 12 euro pe data de 23.01.2023, valabila pentru 30 de zile, iar în data de 26.01.2023 sa primesc mesajul atașat mai jos cum ca din 09.02.2023 opțiunea de 12 euro va fi valabila 21 de zile și dacă vreau sa păstrez  valabilitatea de 30 de zile sa activez reactivarea opțiunii???? Menționez ca nici acum nu este specificat nicăieri la activarea opțiunii de 12 euro ca perioada de valabilitate este condiționată de ceva. Domnilor de la orange în momentul activării opțiunii s-a încheiat un contract nu încercați să- l modificați pe parcurs. Nu mai înșelați lumea.

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

@Mytys: Bun venit în Comunitatea Orange. Ca să clarificăm situația, revino cu un screen-shot aferent unui mesaj generat de CRONOS (apel la 333). Mie mai degrabă mi se pare că ești informat că o eventuală reactivare manuală a opțiunii după data de 09.02.2023 va fi de 21 zile (în loc de 30), dar alegând re-activarea automată, opțiunea va fi valabilă 30 de zile. Simplu. 

Oricum nu voi mai activa opțiunea de 12 euro și ma gândesc serios sa schimb furnizorul

@Mytys: Decizia îți aparține. Oricum, atunci mai bine activezi opțiunea de 16euro și vei avea inclusiv resurse mai multe în roaming, nu doar valabilitate de 30 de zile.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Cum zicea si Flo mai sus, decizia de portare iti apartine in totalitate. Nici nu se pune problema.

Eu as avea o singura sugestie: verifica inainte oferta celorlalti operatori.

Ca idee, Vodafone la optiunea de 15 Euro (cea mai apropiata de cea de la Orange), ofera valabilitate tot 21 de zile. Si cu toate ca, da, Vodafone are si oferte mai mici (cu valabilitate mai mica), acest trend cu 21 de zile nu e specific Orange-ului. Deci, singura sugestie este doar sa verifici oferta pietei inainte sa iei o decizie finala intr-o directie sau alta.

Client Orange

Pololică
#StarMember

Eu inteleg ca din 09.02.2023 activarea optiunii de 12E va fi de 21 de zile (daca inteleg bine, prima activare a optiunii va fi de 3 saptamani/21 de zile).

Pentru a mentine cele 30 de zile pentru aceasta optiune, va fi necesara activarea recurenta (adica sa reincarci cu credit si sa se activeze optiunea automat, nu sa reincarci cu optiune).

Totusi, valabilitatea optiunii deja activate ramane valabila.

Contractul de Prepaid (cartele preplatite) se modifica incepand cu 09.02.2023 si va produce efecte pentru reincarcarile facute cu acea zi.

Anonim
Neaplicabil

Valabilitatea opțiunilor de roaming va fi redusă doar pentru opțiunile de roaming activate după acea dată. Valabil în cazul prepay.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Mytys

Unde e escrocheria? Doar ai fost informat ce se va intampla dupa data de 09.02.2023, optiunea ta care este activa acum va fi valabila tot 30 de zile. E important sa citesti cu atentie mesajele pe care le primesti, iar daca nu esti sigur ca ai inteles corect mai bine intrebi si nu acuzi. Nu te fura nimeni, doar ai fost informat.