anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare reincarcare de 3 ori consecutiv

Slv9000
Junior

Este a doua oara cand Orange face asta dar prima data pe o suma mai mare si tot fara intelegere. Am dorit sa reincarc cu minimul de 1€ pt a putea primi apeluri din Ro in UE. Date mobile am de la alta companie (irelevant). Cum poate de la suport sa nu inteleaga faptul ca vina este a aplicatiei lor si ca nu imi pot restitui creditul inapoi in cont ca orice companie din 2026?

Nu este deloc o suma mare dar mie imi miroase a furt/escrocherie prin omisiune si NU VREAU sa accept conditia lor de utilizare a creditului. Deci eu trebuie sa intru prin toate ferestrele si campurile sa le completez ca sa ma poata taxa cu 1 €. Pai cum as putea face asta manual in acelasi timp de 3 ori consecutiv in aceeasi secunda/minut? Si de ce as face asa ceva? 

Ca pasi, alegi suma intai, apoi alegi nr de telefon de reîncărcare, dupa modalitatea de plata si ultima datele personale cat si acceptarea conditiilor.

Doamnele/domnisoarele de la suport, desi le vorbesti frumos, calm fara sa jignesti, le simti ca abia așteaptă sa iti tranteasca telefonul in nas expeditiv desi incerci sa le explici. 

Am sa fac si o plangere la ANPC ca doar asa se pare ca rezolv cu acest operator pt acest tip de practica. Am mai facut plangere impotriva lor mi s-a dat dreptate ulterior sa fiu sunat de o dna care m-a "mustrat" ca nu i-am sunat intai pe ei sa rezolvam amiabil (desi cu ei am incercat sa rezolv din prima)

1000072338.jpg

1000072339.jpg

1000072340.jpg

  

1000072341.jpg

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Salutare!

Sa inteleg ca ai vrut sa reincarci cu 1E, dar tranzactia a fost efectuata de 3 ori? Cat credit iti apare in aplicatie?

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Salutare!

Corect. Apare 3€. Am luat legătura cu suportul initial postarii insa ei "nu au ce face" in aceasta privinta. 

A spus ca a discutat si cu tehnicul si nu au cum restitui. Si m-a indrumat sa iau legătura tot cu tehnicul in cazul in care consider ca este eroare din partea aplicatiei. Un fel de cerc al raspunsurilor.

Se pare ca sunt mai multe tranzacții la  sume blocate. Acum m-am uitat în aplicația bancara. Este clar ca aplicatia Orange a avut o eroare.

1000072351.jpg

As zice sa astepti cateva zile. Sumele blocate s-ar putea sa nu mai plece si sa se rezolve. Recomand sa mai verifici zilele astea.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

In regula. Mulțumesc!!