anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce optiunea de 12 Euro are valabilitate doar 21 de zile?

ZisSiMitica
Începător

Pe aceasta pagina:
https://www.orange.ro/myaccount/reshape/recharge/steps/1/minutes
scrie ca optiunea de 12 Euro este valabila doar 21 de zile, in timp ce alte optiuni, mai ieftine sau mai scumpe, sunt valabile 28 de zile. De ce?

Screenshotul este din data de 08 Februarie 2024.
21.png

 Multumesc.

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Un răspuns simplu nu știu dacă vei obține. Fiind cea mai ieftină opțiune cu acces la roaming SEE, astea sunt condițiile ofertei. Statistic vorbind, nu e cea mai căutată opțiune, iar cei care ies din țară, nu-i uită Dumnezeu pe acolo (nu vorbim de cei care lucrează afară). Ar putea fi un posibil răspuns. 

arsradu
#StarMember

Salut,

Nu a fost asa dintotdeauna. De ce doar 21 de zile? Pentru ca e cea mai ieftina optiune cu roaming (cel putin pentru SEE). Si…probabil si cea mai cautata. Si probabil din cauza ca, pentru 4 euro in plus, o poti avea pe cea de 16 euro, cu valabilitate 28 de zile. Deci…daca ai o luna de stat, e mai avantajos sa o activezi pe cea de 16, decat inca una de 12. Daca totusi ai mai putin de stat, si nu vrei sa platesti inca 4 euro pentru o optiune mai mare, pentru ca nu vei folosi beneficiile de roaming din ea, sa o poti activa pe cea de 12 euro.

Cam asta ar fi parerea mea. In afara de un motiv business, nu cred ca exista si altul.

Client Orange

Miha_Z
#StarMember

Probabil din motive de marketing, ca sa fie cumparata cea de 16 E. Multe optiuni cu valabilitate de 28 de zile sunt nationale, iar cea de 16 E ofera mai multe beneficii pentru o perioada mai lunga de timp. Acum depinde de necesitatile si de cat doreste sa cheltuie fiecare persoana.