anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu se aloca puncte și la reîncărcarea de 5 euro?

oaki
Junior
De ce nu se aloca puncte și la reîncărcarea de 5 euro?
5 Răspunsuri 5

RafaHelper
#StarMember
Salut @oaki, Pentru ca tu sa reincarci cu o valoare mai mare, adica 6 euro, in acest fel iti poti activa o optiune mai buna si primesti extra beneficii ca acele puncte phone credit.

teacher_
#StarMember
Salut! Era și dilema mea asta, până la urmă am acceptat situația și am început să îmi reincarc cu opțiune de 6 euro. Se alocau euro bonus și la reîncărcarea de 5 euro până acum ceva vreme. Este o concesie probabil la care au recurs, erau prea multe beneficii la prepay fata de cei cu abonament. Eu te sfătuiesc să treci la 6 euro, ai și mai multe beneficii, și euro bonus, și încă ceva, este un zvon (doar un zvon, momentan) că opțiunile de 4 și 5 euro vor "dura" doar 28 de zile, nu 30, ca până acum. Asta este politica firmei...trebuie sa te adaptezi din mers (daca vrei, bineînțeles).

FaraUnID
Campion certificat
Pentru ca foamea-i mare in reteaua numarul 1. Prin urmare din punctul lor de vedere 5 euro reprezinta firmituri, iar conform noilor zvonuri reincarcarile de 4 euro si 5 euro vor avea perioada de valabilitate 28 de zile. Reteaua numarul 1 in Romania aduce inovatia pe acest segment!

Neaplicabil
Simplu. Pentru ca "decizie de business". Sau cum zicea si FaraUnId mai sus, pentru ca bani. :)) Nu exista nicio alta explicatie. Eu personal incarc cu 6 si nu e nicio problema, intrucat diferenta nu e mare, iar beneficiile incluse in pachet sunt absolut suficiente pentru mine. In plus, m-am consolat cu ideea ca cel mai probabil n-o sa apuc sa ma bucur niciodata de acel PhoneCredit. Nu de alta, dar nu vreau sa-mi fac abonament pentru telefon, si Orange nu ofera alte metode de plata in rate. Iar pentru accesorii nu se poate folosi acel credit. Cu siguranta, tot din cauza unei decizii de business. De asemenea, atentie la incarcari! Daca te hotarasti sa incarci cu 6, trebuie sa continui sa incarci lunar cu 6. Daca intr-o luna incarci cu 5, se pierde tot creditul acumulat anterior. Ceea ce, evident, este o alta decizie de business marca Orange. Nu era greu sa se pastreze, nu? Si sa se ofere doar la incarcarile de 6. Trebuia sa se si stearga tot ce-ai acumulat pana atunci. Pentru ca, de ce nu? In engleza, chestia asta se numeste greediness. In romana sa numeste lacomie. Si ca sa folosesc expresia lui FaraUnId, da, pentru ca "e foame de bani, baieti."

FLo1
#StarMember
Daca va lasati FURAȚI nu inseamna ca ati rezolvat problema. Lupta se duce până la capăt. Renuntarea duce la golirea portofelului propriu si imbogatirea retelistului hoț nr. 1. Caz concret: puțin imi pasa de 5G, chiar si de 4G. Eu cu 3G îmi rezolv orice problema de comunicare, gratis pe reteaua portocalei lui Doig.