anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot reactiva o cartela inchisa?

eucocolino
Începător
neiregistrat in retea
cum pot reactiva o cartela inchisa?
11 Răspunsuri 11

Miha_Z
#StarMember
Daca nu ai reincarcat-o la timp si a fost inchisa, adica cartela a expirat, nu mai merge reactivata. Ai pierdut numarul.

teacher_
#StarMember
Salut! Cum adică cartela închisă? Nu o mai folosești, sau e expirata?

Miha_Z
#StarMember
Au mai fost intrebari similare. Poti da Cautare si introduce un cuvant cheie. https://comunitate.orange.ro/questions/2288748-activa-cartela-reincarcabila-expirat

teacher_
#StarMember
Daca e închisă de câteva zile, ai o șansă mica daca iei legătura cu cei de la tehnic, și o poți recupera. Daca e nefolosita de mult timp, poți să îți iei gândul de la a o mai utiliza.

Jay
Campion certificat
Dacă a ieșit din perioada de gratie fără s-o încarci.. numărul este pus la pastrare.. nu ai cum.. Si, daca a trecut și de cele 6 luni, dacă nu ma înșel, cât trebuie sa stea la carantina, probabil deja a ajuns la altcineva..

Razvan
#StarMember
Numărul se mai poate reactiva doar dacă vei încheia un abonament nou pe 6/12 luni în Orange Shop/Store, altfel el va fi reciclat câteva luni și repus ulterior în circulație.

teacher_
#StarMember
@Razvan, nu știi și care e durata din momentul in care numărul a expirat, până când închei un abonament nou? Ce perioada ar trebui să treacă până să nu expire efectiv? Că mă gândesc că mai mult de 1 luna maxim nu poate fi...

Razvan
#StarMember
Presupun că până când expiră perioada de carantină, înainte să fie alocat din nou în serviciul prepay.

DanielaH
Moderator
@eucocolino, bun venit în Comunitatea Orange! Ne dai, te rog, mai multe detalii? La ce te referi când spui "cartelă închisă"? A expirat perioada de grație? Sau ești în perioada activă și nu mai ai semnal?

Razvan
#StarMember
Nu mai are semnal pe telefon. Numărul a fost închis, timp de 3 luni nu a folosit numărul și acesta a fost închis.

Miha_Z
#StarMember
Buna @eucocolino. Ai reusit sa reactivezi cartela?