anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot obtine o cartela SIM prepay cadou?

AlexandruT
Junior

Buna ziua, aveti idee cum pot obtine o cartela prepay cadou? Am abonament de internet si tv de 2 ani, am primit la inceput, o activasem dar nu am apucat sa o incarc si a expirat.

Multumesc

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Acestea se obțin ,,cadou" ( din câte știu eu, pentru că le primesc mereu),la prelungirea unui abonament de voce, cu achiziționarea unui telefon. În general se face la achiziționarea acestuia din Magazinul online Orange, nu știu sigur dacă și din magazinele fizice ( nu am mai făcut achiziții de multă vreme).

Probabil că se mai primesc și pe la anumiți agenți locali la achiziționarea serviciilor fixe, dar în general la prelungirea unui abonament de voce cu achiziționarea de telefon.

Sper că ți-a  fost utilă informația primită!

Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Acestea se obțin ,,cadou" ( din câte știu eu, pentru că le primesc mereu),la prelungirea unui abonament de voce, cu achiziționarea unui telefon. În general se face la achiziționarea acestuia din Magazinul online Orange, nu știu sigur dacă și din magazinele fizice ( nu am mai făcut achiziții de multă vreme).

Probabil că se mai primesc și pe la anumiți agenți locali la achiziționarea serviciilor fixe, dar în general la prelungirea unui abonament de voce cu achiziționarea de telefon.

Sper că ți-a  fost utilă informația primită!

Succes!

Florin19811
Junior

Salutare, Alexandru! Dacă dorești doar o cartelă prepay cu 0€ credit, aceasta se poate obține gratuit din orice magazin care are oferă cartele prepay fără credit inițial, în special din cele care vând accesorii telefonice, în funcție de disponibilitatea în stoc. Personal, cartela pe care o folosesc este achiziționată dintr-un astfel de magazin, iar ulterior, am încărcat-o cu un credit inițial de 3€, pentru care mi-a fost alocată promoțional opțiunea de 6€. Succes!