anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cu ce optiune pot folosi minute si international?

Hehebebrbrv
Începător

Am activata o optiune internationala cu 12 Eur. Insa nu am incluse si minute internationale. Daca activez acum o optine cu 5 Eur, as putea folosi minute si international ?
Multumesc !

8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember

Hehebebrbrv, bun venit in Comunitate!!!

Opţiunea de 12 € credit ofera asa :

• 10 GB internet național
  • 100 GB bonus
  • 2000 minute naţionale şi internaţionale către fix și în roaming SEE sau SMS naţionale și în roaming SEE din care 600 minute sau SMS sunt și internaţionale pe mobil UE 
  • nelimitat minute și SMS în reţea
  • 100 minute/SMS + 1 GB în roaming Australia,China, Elveția, Israel, Moldova, SUA, din care 6.7 GB limita în roaming SEE
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Hehebebrbrv
Începător

Am activat opțiunea de 12 EUR apelând *100#, si nu din contul Orange, iar aceasta opțiune pare ca nu include deloc minute. 

Nu poți avea 2 opțiuni active simultan, daca una e cu roaming și una cu beneficii nationale.

Daca activezi una de 5 euro, riști să o dezactivezi pe cea de 12 Euro.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Iar dacă optimea actual activa nu are minute, nu exista nicio soluție ? 
va trebui sa utilizez doar internet ? 

Cam da, e bine că ai internet și poți folosi WA.

De ce nu ai încărcat din My Orange?

Din păcate nu am știut ca sunt doua opțiuni diferite cu același preț, si ca dacă nu activez din My Orange, nu pot beneficia de minute. E total nedrept. 

arsradu
#StarMember

Salut!

Unde vrei sa suni? In functie de destinatie, s-ar putea sa ai noroc cu o optiune sau...nu. Nu toate destinatiile sunt incluse in "minute internationale".

Client Orange

DanielaH
Moderator

@Hehebebrbrv, ai rezolvat? Ce opțiune ai ales?