anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartele Pre pay primite cadou la prelungirea unui abonament

Profesionist_Se
Începător
Cum ar fi daca perioada de activare a cartelelor Pre pay primite cadou la prelungirea unui abonament, ar fi mai mare de trei luni?
10 Răspunsuri 10

Laura_cio
Senior
Ar fi bine orice este in beneficiul clientului.

Emy
Junior entuziast
Mai util pentru cei care beneficiaza de cadou

Razvan
#StarMember
Ar fi o idee excelenta, ba mai mult ar fi bine și extinderea perioadei valabilității a cartelei sim, sa nu mai expire în 12 luni, dar în acest caz, probabil s-ar bloca mai multe numere inactive, dacă nu ar fi folosite.

Tina
Cunoscător certificat
Eu cred ar trebui sa nu se ofere posibilitatea de alege din mai multe variante de cadou, cum s-a făcut in cazul cadourilor la aniversare sau cele onomastice. Am o cartela primită de aproape doi ani. Nu mi-a trebuit. Poate ar trebui sa existe posibilitatea de a alege între o cartela si materiale promoționale. Eu, de exemplu, am rusacel din acela din pânza cu care merg la piața. Nu poate sa fie prea scump. Au fost de efect. Chiar săptămâna trecută am văzut un domn in tramvai cu ceva asemanator. Probabil ca nu este rentabil sa aibă un număr alocat care nu este folosit, de aceea ne obliga sa îl activam repede. Dacă nu, probabil ca se redistribuie.

Vio73
#StarMember
Și eu cred că e o idee bună!

FaraUnID
Campion certificat
Acele SIM-uri oferite cadou la prelungire pe 24 de luni sunt un fel de apa de ploaie si in 9 din 10 cazuri nici macar nu ajung sa fie activate. SIM-uri prepay asemanatoare (adica cu regim special si valabilitate de 3 luni) mai sunt ofertite gratuit de catre operator celor care participa la diverse manifestari organizate sau sustinute de catre companie. Daca nu ma insel eu, SIM-uri prepay gratuite se mai ofera prin caminele studentesti, licee si capusuri universitare ca urmare a unor campanii de marketing. Eu am 3 abonamente si de fiecare data le renegociez la pachet. Asta inseamna ca primesc automat cate 3 SIM-uri prepay. Am ajuns intr-o perioada sa am colectie de asemenea cartele SIM prepay, din simplul fapt ca nu am ce face cu ele. Pur si simplu le ofeream gratuit prietenilor si amicilor plecati in afara cand veneau in concediu si aveau nevoie de un numar de telefon de Romania. Consider ca fidelitateta merita si trebuie rasplatita altfel: Prefer in locul acelui pachet prepay, mai mult spatiu de stocare in Orange Cloud sau acces la un numar mai mare de canale tv in Orange TV GO.

Jay
Campion certificat
Si eu am vreo 8 cartele expirate, cred.. nu stiu de ce le mai tin.. probabil fac colectie fara sa stiu 🙂

Lucifer
Explorator entuziast
Eu nu am primit cartela PrePay cadou cand mi-am prelungit abonamentul acum 3 luni de zile...

Vio73
#StarMember
Trebuia să ceri dacă nu ți s-a dat!

Lucifer
Explorator entuziast
Cred ca deja e tarziu sa mai cer...