la 31-01-2026 12:42 PM
Buna ziua!Am fost recent la un centru Orange din Iasi,cartierul Alexandru cel bun,Piata Voievozilor si am solicitat o cartela prepay cu numar.M-i s-a livrat o cartela prepay cadou la pretul de 49 lei ,care initial "a uitat" sa imi dea chitanta.M-am intors iar pe chitanta era trecuta folie.In mod sigur am fost inselat de operator.Unde pot depune plangere si ce despagubiri sa solicit?Multumesc!
31-01-2026 12:55 PM - editat 31-01-2026 12:58 PM
Salutare!
Mergi la magazin și solicită să vorbești cu managerul pentru a depune o plângere. Prezintă bonul fiscal și explică situația. Magazinul are camere de supraveghere, care pot confirma data și ora tranzacției.
31-01-2026 01:10 PM - editat 31-01-2026 09:23 PM
Salut @Dan32
Problema este lipsa chitantei? Personal, cred ca ar fi trebuit sa o ceri in momentul in care ai achizitionat cartela. Intr-o alta ordine de idei, uneori sunt gestiuni diferite si poate a dat o chitanta dintr-o alta gestiune.
Cu toate acestea, de ce crezi ca ai fost inselat daca totusi ai primit o chitanta? Crezi ca operatorul ti-a vandut cartela cadou si si-a insusit banii el dandu-ti o chitanta pentru o folie?
Te asteptam cu detalii.
Zi cu soare!☀️
31-01-2026 03:24 PM - editat 31-01-2026 03:30 PM
Ceva este ambiguu. Dacă, prin absurd, o cartela SIM Orange Prepay ar fi fost făcută cadou, având și 5-6 Euro și fiind sigilată, ai fi mulțumit frumos, ai fi luat-o și pur și simplu și ai fi plecat din magazin. Dacă ai plătit-o, aveai la dispoziție 3 modalități de plată, în principiu: să scoți bani cash din buzunar și să verifici cu atenție restul, să apropii cardul bancar sau nonbancar de POS, sau să apropii telefonul mobil de POS, nu înainte de a verifica atent suma tastată pe aparatul POS. Aparatul POS ți s-a înaintat întors invers, sau nu ai fost atent la rest? Cu câți bani în portofel/buzunare sau în cardul bancar/telefonul cu aplicația bancară instalată, eventual cu cardul înrolat în Google Pay ai intrat în acel magazin și cu ce venituri personale ai părăsit magazinul? Prețul ortodox al cartelei ar fi trebuit să fie de ~ 35 de lei.
la 31-01-2026 03:40 PM
Prețul ridicat perceput, împreună cu faptul că pe chitanță este trecut un alt produs („folie”), ridică suspiciuni rezonabile, cu atât mai mult cu cât chitanța nu a fost oferită inițial.
Se impune clarificarea prețului real al SIM-ului practicat de magazinul respectiv.
În alte magazine neprofilate, un SIM similar este comercializat la prețul de aproximativ 30 RON.
31-01-2026 04:04 PM - editat 31-01-2026 04:08 PM
Simplificând: dacă ar fi mers la un supermarket/magazin alimentar/aprozar, topicul actual nu ar fi existat acum în dezbatere. Și prețul ar fi fost unul decent. Plângere? Reclamație? Bine, deși de la 35 de lei până la 49 de lei este vorba de doar 14 lei. Oricum, prin însăși definiția lui, termenul "cadou" s-ar scrie "for free", vorba englezului.
la 31-01-2026 04:10 PM
Dacă SIM-ul este în regulă, presupun că da. 🙂
Numai Dan32 ne poate confirma acest lucru.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor