anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartela PrePay suspendata

SAdrian
Junior entuziast

Incerc de 2 zile sa-mi platesc cartela ... de 2 ori mi-au fost retinuti banii de pe cont, dar cartela nu este reincarcata .... ce solutie exista pentru problema mea?

41 Răspunsuri 41

Da, asa ma gandeam si eu ca e legat de credit, ca e nevoie de reincarcare cu credit pt a avea perioada de gratie.

Ma bucur ca s-a rezolvat.

Seara faina sa ai!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

arsradu
Fost #StarMember

Mersi frumos. Ma gandeam eu ca acolo ai vazut...

Da, e foarte ciudat. La 333 ce mesaje primesti?

Client Orange

DanielaH
Moderator

@SAdrian, s-a rezolvat/ clarificat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

SAdrian
Junior entuziast

Pai s-a rezolvat (activat cartela), cand am reincarcat a 3-a oara cu credit 5 euro ... dar nu sunt lamurit ce se intampla cu ceilalti 10 euro din primele 2 reincarcari esuate.
Dar .... conform teoriilor lui Murphy, o problema nu vine niciodata singura :).
A 2-a zi, mi-am pierdut telefonul, cu tot cu cartela :)))) .... si de aici a inceput o alta aventura/alergotura ;).

Imi pare rau sa aud asta! Sper sa fie totul ok, sa recuperezi telefonul!

Seara faina!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

SAdrian
Junior entuziast

Deja m-am impacat cu pierderea ... mi-am luat altul.

O seara fulminanta 😉

arsradu
Fost #StarMember

Numarul ai reusit sa-l recuperezi?

Client Orange

SAdrian
Junior entuziast

Daaaa .... a fost nevoie sa pot face dovada ca este nr. meu.
Cum doar ce m-am chinuit de cateva ori sa-l reincarc .... le-am povestit si fetele de acolo au verificat/confirmat totul ... deci nu am avut nici cea mai mica problema 🙂

arsradu
Fost #StarMember

Buuun! Eram pregatit sa te sfatuiesc exact asta. Dar te-ai descurcat cum nu se poate mai bine! Felicitari! 🙂

Ce telefon ti-ai luat? :))

Client Orange

SAdrian
Junior entuziast

Samsung A54 .... celalalt era Samsung A 53, de care am fost foarte multumit.

arsradu
Fost #StarMember

Sa-l stapanesti cu placere. Si...cat mai mult timp. 😄

Client Orange

SAdrian
Junior entuziast

Daca te referi la clarificari de la Orange? .... nici un raspuns .... ignor total.