la 19-01-2026 10:48 AM - editat ultima oară la 19-01-2026 10:59 AM de DanielaH
Creditul dispare din cont fara explicatii! Dupa ce am facut nenumarate sesizari ca mi-a disparut creditul , problema nu a fost rezolvata! Sunt mai incompetenti la serviciul clienti! Fac sesizare , imi apare creditul dupa cateva zile , iar dispare. Unde sa mai scriu sa fiu auzit de serviciile jalnice oferite de prepay, vreti sa-i treceti pe toti fortat la abonament? Eu tre sa stau sa-mi pierd timpul facand mereu sesizari? Sa stie toata lumea ce servicii ofera orange!
la 19-01-2026 11:07 AM
Chiar dispare fara explicatii? Nu folosesti netul mobil, nu suni?
Poate ar fi mai bine sa incarci cu optiune, nu cu credit, iti ofera mai multe beneficii.
la 19-01-2026 11:15 AM
Nu folosesc nimic, dar nu e treaba ta de ce optiuni am eu nevoie , rog moderatorii sa limiteze comentariile aici! Nu am nevoie de nicio informatie de la niciun membru al acestui forum , problema e strict a Orange, inca ceva , au limitat si sesizarile la ANPC online , sa-ti pierzi si mai mult timpul sa faci o sesizare impotriva celor care fac greseli in sistemul asta. Creditul a revenit in cont , dar poate si dispara oricand, daca s-a mai pomenit asa ceva. Si daca suni de trei ori la clienti sa sesizezi problema, dupa aia e cu bani chiar daca problema nu e rezolvata. rog un moderator sa-mi dea pm sa vorbeasca cu astia la orange sa-i dau numarul sa faca verificari poate daca faci valva se rezolva problemele in Romania, nu . Asa a fost si la CUSTOMER VOICE , le faceam sesizare ca problema e de la orange iar ei tot pe client dadeau vina.
la 19-01-2026 11:36 AM
Eu te inteleg ca esti suparat, dar tonul tau trebuie sa fie mai prietenos.
Aici suntem clienti Orange, ca si tine, si incercam sa ajutam cu sfaturi, intrebari lamuritoare. Comunitatea este pentru intrajutorare si dialog civilizat. Daca aceste reguli sunt respectate, nu se pot opri comentariile. Acestea reprezinta baza Comunitatii.
19-01-2026 11:13 AM - editat 19-01-2026 11:16 AM
Salutare!
Creditul apare și dispare aleatoriu, sau reapare doar atunci când suni la serviciul clienți, care îți compensează creditul lipsă?
Ai verificat dacă în contul My Orange există detalii legate de dispariția creditului în detalii convorbiri.
My Orange app - altele - detalii convorbiri
Sau din browser aici.
la 19-01-2026 11:16 AM
Diospare si apare cand vrea el , dar nu inteleg, esti de la orange, omule e problema de la ei , nu-mi rezolvi tu problema!
19-01-2026 11:18 AM - editat 19-01-2026 11:19 AM
Am înțeles punctul tău de vedere. Trebuia să specifici că vrei un răspuns oficial din partea angajaților Orange. Încercam să înțeleg despre ce este vorba.
O zi frumoasă!
la 19-01-2026 11:22 AM
Iti spun un lucru , am telefon mobil de cand a aparut el, nicio rezolvare legata de probleme serviciului orange nu o poti face aici decat sa se sesizeze cineva sa ia legatura cu ei. Eu nu postez pe forum de dragul discutiilor si a face nu stiu ce lvl , eu postez atunci cand de problema se bate joc, cand acolo sunt doar incompetenti , cand astia nu-si fac treaba, Fii sigur ca inainte de a posta aici am luat legatura cu ei si nu au rezolvat nimic, Multumesc daca ai inteles!
la 19-01-2026 11:25 AM
Salutare!
Daca nu doresti sa iei in calcul recomandarile noastre de clienti Orange, nu stiu cum am putea sa te ajutam sa gasesti problemele cu creditul. Iti dai seama ca pe noi chiar nu ne intereseaza pe ce anume consumi (retele sociale, aplicatii video sau audio, etc), doar punctam unde ar trebui sa verifici sa vezi ce anume ar putea genera consumul de credit.
De asemena, poate o o eroare pe cont sau ceva ce noi nu avem acces (din nou, majoritatea de aici suntem clienti ca si tine si nu avem acces la contul tau). Poate ar fi recomandat sa detaliezi ce actiuni ai facut pana acum (de cand ai sesizat ca se consuma creditul) si poate reusim sa te indruma mai bine.
la 19-01-2026 11:28 AM
Citeste ce am scris mai sus, s-a luat legatura cu serviciul clienti unde sunt numai oameni care nu stiu despre ce e vorba. Daca cineva a facut acest forum pentru transparenta orange atunci sa fim transparenti sa expunem problemele. Asta era ideea si nimic mai mult, acum ca eu am dreptate sau nu , sa vada orange daca e pe aici.
la 19-01-2026 11:33 AM
Am citit, dar tot nu ai detaliat de cand se intampla asta si de cat timp faci reclamatiile ca iti dispare din credit.
Legat de transparenta, Orange ti-a compensat din credit, dar tot nu ai detaliat ce anume face telefonul tau (sau tu) de consuma. Sau ce nu ar trebui sa faca si consuma. Daca eu imi inchid datele mobile si imi blochez apelurile, nu prea vad cum as face consum pe apeluri si internet.
la 19-01-2026 11:36 AM
Doamne fereste! Nu consum nimic nu utilizez niciun credit! Dispare si apare acelasi credit, acum il am peste 5 min nu. Si nu-l pot folosi, ca nu-l mai am nu? Apare cand il am, sa-l pot folosi. Nu e problema la mine, nu ai cu ce sa ma ajuti!
la 19-01-2026 03:46 PM
Salutare!
Poate ai ceva aplicații care rulează în fundal pe telefon și care îți consumă din credit. Ceva se întâmplă, asta este clar.
la 19-01-2026 11:28 AM
Salut, @provo2gaby!
Scopul Comunității Orange este acela de a aduce împreună oameni pasionați de tehnologie, de produsele și serviciile Orange. În această Comunitate membrii se ajută între ei adăugând întrebări, răspunsuri și sfaturi utile, deci nu se pune problema limitării comentariilor.
Pentru a păstra o atmosferă constructivă și prietenoasă în Comunitate, te rugăm să ne ajuți să menținem discuțiile pe subiect și să evităm comentariile care pot genera tensiuni.
Dacă dorești să verificăm situația ta, te rugăm să ne oferi o descriere detaliată a acesteia. Înțeleg că ai făcut deja sesizare la Serviciul Clienți. Putem ruga colegii să ne ofere un status dacă ne dai numărul sesizării.
Mulțumim.
la 19-01-2026 11:32 AM
Lasati topicul asta e ideea , aveti mesaj privat . Totusi daca nu lucreaza nimeni de aici la Orange e o problema ca va pun pe voi sa faceti sesizarile , va muncesc degeaba, iar consultantii de pe chat iti raspund la 15 ore , de ce asa in 2026?
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor