anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartela prepay blocata pe motiv de “furt”

Ralukh21
Junior

Mi a fost blocata cartele prepay pe care o detin de app 20 ani, pe motiv de “furt”. Nu am facut nici o reclamatie de furt de pe contul meu sau cu datele mele personale. As vrea sa mi se explice cum e posibil acest lucru.

7 Răspunsuri 7

Anonim
Neaplicabil

Probabil cineva care te cunoaște a făcut o gluma. Suna la 300 și ți se va debloca

Pololică
#StarMember

Sa speram ca este partea "frumoasa" a lucrurilor si cineva a blocat cartela din greseala (probabil a reclamat cineva pierderea/furtul si seria cartelei sau numarul erau similare cu al tau si agentul din magazin sa fi trecut niste cifre invers (Caragiale are o lucrare: Doua Loturi)).

Partea mai "urata" a lucrurilor ari putea fi ca cineva care stie numarul si cateva date (data ultimelor reincarcari, ultimile apeluri, etc) si-a tras numarul. Ar fi o varianta pe care as veadea-o, dar nu stiu cat de ortodoxa este (daca numarul a fost insusit de altcineva cu rea credinta, cu siguranta merita "premiat" cumva).

Anonim
Neaplicabil

Dacă cartela este personalizata e de ajuns sa știe numele și data nașterii și o blochează imediat.

Ori e o greșeală ori o gluma a cuiva dar cu un apel la 300 ți se deblochează imediat.

DanielaH
Moderator

@Ralukh21, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Multumesc de raspunsuri. S a rezolvat intr un fel, asta e doar una dintr un sir de nemultumiri. Dar am aflat posibilele surse … 

DanielaH
Moderator

Mă bucur că s-a rezolvat și mulțumim pentru confirmare! Ce se întâmplase de fapt?

Mi s a spus ca e posibil sa fi apelat din greseala la 100 #  modul de blocare. Pt ca e telefon cu taste nu exclud asta. Eu cred totusi ca a fost o persoana rauvoitoare… nu mai conteaza. Am decis sa fac niste schimbari sa preintampin astfel de situatii. Multumesc de interes.