anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este perioada de grație la Orange Prepay?

Anonim
Neaplicabil

Salutare tuturor! Zilnic Vodafone mă bombardează cu mesaje că începând cu data de 17 Octombrie 2023 perioada de grație a cartelei Prepay va deveni de 90 de zile. Din 30 Septembrie DIGI renunță la Prepay. Telekom Mobile nu merită, are un viitor incert. Care este perioada de grație la Orange Prepay? Sau vor bea și Orange petrol lampant? 

Habar nu am unde să mă mai mut...Orange a lăsat neatinsă perioada de grație la cartela Prepay?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Deocamdată, nu am găsit nimic schimbat: https://www.orange.ro/help/ce-nseamn-perioad-de-activitate-i-perioad-de-graie-47

Dar pe viitor, nu se știe, adică nu este exclus să facă la fel.  Cred totuși că o soluție ar putea fi Yoxo:

https://www.yoxo.ro/

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Deocamdată, nu am găsit nimic schimbat: https://www.orange.ro/help/ce-nseamn-perioad-de-activitate-i-perioad-de-graie-47

Dar pe viitor, nu se știe, adică nu este exclus să facă la fel.  Cred totuși că o soluție ar putea fi Yoxo:

https://www.yoxo.ro/

Baftă!

Anonim
Neaplicabil

La Yoxo care nu e Orange? Unde riști oricând să ți se suspende nejustificat "abonamentul"? Să îți fie debitat cardul de multiple ori uneori chiar fără ți se reactiveze "abonamentul"? Sau unde mulți chiar și-au pierdut numărul de telefon?

FLo1
#StarMember

@Anonim: Bun venit în Comunitate. Găsești oferta Orange PrePay aici. Dar pentru detalii îți recomand și acest topic. Perioade de grație la PPY poți avea chiar și de 300 de zile, care se pot cumula în funcție de reîncărcările efectuate.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Oferta curenta (pana in 21 Noiembrie) spune ca la Optiunea de 4 euro ai 180 de zile de gratie. Iar incepand cu optiunea de 5 euro, ai 300 zile. Sincer, n-as sti sa-ti spun daca asa a fost dintotdeauna, sau daca s-a modificat ceva de curand, dar perioada de gratie din momentul asta mi se pare mai mult decat decenta.

Viitorul e incert prin natura lui. Pentru ca asta presupune viitorul. Incertitudine.  🙂 Dar intre cele 3 oferte...in momentul de fata, Orange mi se pare cea mai avantajoasa din punctul asta de vedere. 

Decizia iti apartine, binenteles.

Cu toate astea, am o curiozitate: tu nu folosesti lunar acele resurse incluse in optiunea respectiva? Adica...te-ar afecta cu ceva modificarea asta, daca s-ar face (cu toate ca momentan nu pare sa fie cazul)? Sau e doar o chestie cu care nu esti de acord?

Client Orange

Andrei4154
Junior entuziast

YOXO e super ! (Lumea vorbeste aiurea) Cu 9, lei ai min si sms nelimitate, daca vrei net in plus e YOXO de 19, lei cu 60GB. Daca vrei roaming treci pe YOXO de 39, lei doar in luna in care mergi in concediu, ai 7,73GB roaming, pe langa 160GB nationali. Oferta e f bine gandita.

PrepayOrange are mai nou la 5e (28, lei) 155GB net si multe minute.

Sincer depinde de zona de acoperire unde vrei sa utilizezi mobilul. Am recomandat cunostintelor yoxo de 9, lei si sunt f multumiti ptr ca la digi nelimitatul e 5e (25, lei ) lunar !

Și eu am cunoscuți care nu au pățit nimic și sunt extrem de mulțumiți. Acum, nu știu ce să zic, dar întâmplări nefericite pot exista la toate tipurile de servicii. Și eu am avut o problemă acum vreo 15 ani cu ceva sms-uri la abonament, dar am rezolvat. Așa, nu mai iei niciun serviciu, că toate pot avea probleme la un moment dat.