anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartela 6 euro cu valabilitate pana pe 8/9/2023 azi pe 7/9/2023 nu mai am acces!!!

Catalin71
Începător

Buna la utilizatorii prepay. Am cartela 6 euro (3 la număr pe care le încarc lunar) am valabilitate pana pe 8/9/2023 iar azi 7/9/2023 am fost surprins neplăcut ca nu mai pot folosi serviciul prepay!! Rog cei de la orange sa ma lămurească de ce ???

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Catalin71: Bun venit în Comunitate. Opțiunea de 6euro are perioada activă de 30 de zile, însă resursele sunt valabile doar 28 de zile. De aici diferența. Găsești detalii aici. Numai bine.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

FLo1
#StarMember

@Catalin71: Bun venit în Comunitate. Opțiunea de 6euro are perioada activă de 30 de zile, însă resursele sunt valabile doar 28 de zile. De aici diferența. Găsești detalii aici. Numai bine.

arsradu
#StarMember

Salut,

Incarci cu optiune sau credit si activezi optiunea din el?

Am o vaga banuiala ca optiunea la care se refera mesajul e una mai veche.

De asemenea, ce spune mai exact mesajul? Poti sa pui o captura de ecran?

Client Orange

Atunci era invers: opțiunea de pe 7... expirată în 8.

Da... Nu mi-e foarte clar ce se intampla pe cont... Dar problema asta cu expirarea optiunilor este fie cauzata de mai multe optiuni activate una dupa cealalta, fie...de informatiile din mesaj (de exemplu data expirarii este 08.09...dar este ora 00:00, ceea ce inseamna ca in data de 08.09 la ora 10 AM, de exemplu, NU mai ai optiunea). N-o mai ai de la 00:00 (sau 01, sa zicem). Dar data e aceeasi, si cauzeaza confuzie. Da impresia ca ar expira la finalul zilei, cand de fapt expira la inceputul zilei.

De-aia cred ca avem nevoie de ceva mai multe detalii.

Client Orange

E simplu: Perioadă activă=30zile, iar valabilitate resurse=28de zile. Și încă ceva: Valabilitate resurse.... inclusiv ziua menționată, Perioadă activă... exclusiv ziua menționată (ca să nu dea cu ... virgulă). 🙂

Da.... nu stiu ce rost ar avea sa ai perioada activa 30 de zile si resurse numai 28... Dar sunt sigur ca e ceva ce-mi scapa mie. Dar e posibil sa fie exact cum ai zis.

Client Orange

Așa cum am menționat și aici în print-screen, se poate observa diferența de valabilitate. În plus, la opțiunea de 6euro, valabilitatea resurselor era 28de zile și până acum, nu doar de la 1septembrie2023. ”De ce să fie” astfel? Nu știu, însă ai 2 zile de SIM activ... fără a fi trecut direct în perioadă de grație la expirarea opțiunii.

Pai....da, activ, dar resurse...? :)) Eu n-o vad ca pe un avantaj. In plus, mi se pare confusing.

Client Orange

Atunci stai să vezi opțiunile de +8euro.... unde ai perioadă activă 60zile, însă valabilitate resurse... tot 28zile. (sau chiar 21zile la cea de 12euro). 😁

poate   ne   raspunde  ancom....  totusi...romanistan....