anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am activat optiunea de 4E, dar nu beneficiez de internet

Ghenadie
Începător

Screenshot_20230420_075431_My Orange.jpg

Se observă bine in imagine incarcata +80Gb, dar care nu pot fi folosiți deoarece ai nevoie de o opțiune de minim 5E.

Cum sa inteleg asta?

Puteți sa schimbați descrierea la opțiune, ca sa nu mai păcăliți oamenii?!

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Ghenadie, bun venit in Comunitate!!!

Nu te pacaleste nimeni. Acei 80 de GB nu sunt inclusi in beneficiile optiunii de 4 euro, ci sunt un bonus (d-aia e un + inaintea lui 80) valabil DOAR DACA activezi o optiune de 5 euro, asa cum scrie in descriere.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

delfinas
#StarMember

Ghenadie, bun venit in Comunitate!!!

Nu te pacaleste nimeni. Acei 80 de GB nu sunt inclusi in beneficiile optiunii de 4 euro, ci sunt un bonus (d-aia e un + inaintea lui 80) valabil DOAR DACA activezi o optiune de 5 euro, asa cum scrie in descriere.

teacher_
#StarMember

Salut! @Ghenadie , și mama mea folosește opțiunea aceasta, îi încarc lunar cu opțiunea de 4 euro, și dumneai știu că nu are resurse de internet.... Opțiunea aceasta este pentru cei care nu au telefon performant, sau locuiesc în zone fara semnal foarte bun. 

arsradu
#StarMember

Salut,

E un pic confusing, intr-adevar. In varianta de web e ceva mai clar. Dar da, acel bonus poate fi folosit doar cu o optiune de minim 5 euro.

Felul in care functioneaza e cam asa:

  1. ai deja o optiune activa de 5 Euro dar vrei s-o activezi si pe asta? Cele doua sunt compatibile, se pot activa simultan, si beneficiile se cumuleaza.
  2. vei primi 100 GB bonus din optiunea de 5 Euro si 80GB din cea de 4 Euro.

Daca ai activat-o deja, si nu ai consumat din beneficii, poti suna la 300 (ramura 5-2-0) si vezi daca iti pot returna cei 4 euro pe cont. Din pacate, pentru completare (in caz ca vrei sa activezi o optiune de 5 Euro) vei avea nevoie de o incarcare de minim 4 Euro. 

arsradu_0-1681981158336.png

 

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Ghenadie: Bun venit în Comunitate. Este totul clar, însă sunt două aspecte de care trebuie să ții seama atunci când activezi (alegi) o extraopțiune: 1) Extraopțiunile cu internet inclus încep de la cel puțin 5euro în sus, deci pentru opțiune cu internet inclus nu încărca sub 5euro. 2) Bonusul se oferă pentru valoarea reîncărcată și devine activ doar pentru o extraopțiune activată de minim 5euro (cred că înțelegi de ce). 

Caz particular: Primești acel bonus inclusiv la reîncărcarea cu CREDIT, chiar dacă nu activezi vreo extraopțiune, dar aceasta nu înseamnă că vei putea utiliza acel bonus. De asemenea, activarea unei extraopțiuni din credit existent nu va conduce la primirea de bonus, bonusul fiind alocat la reîncărcarea creditului.

Te așteptăm cu detalii dacă sunt necesare clarificări suplimentare. Numai bine.

Pololică
#StarMember

Salut!

Pe scurt: bonusurile sunt disponibile doar cu minim extraoptiunea de 5E (si urmatoarele mai scumpe). Ce este sub 5E nu beneficiaza, chiar daca este aratat bonusul conform formulei de calculului 20GB pentru 1E.

Ghenadie
Începător

Screenshot_20230420_140901_My Orange~2.jpg

 D.P.M.D.V. descrierea de mai sus te duce ușor in eroare. Este puțin probabil sa activezi o opțiune mai mare de 4 Eur. in paralel cu 4Eur.

Pololică
#StarMember

Este si nu prea si sa-ti spun de ce consider ambele variante corecte:

  • este eronata intrucat informatia ar fi trebuit sa fie vizibila doar la optiunile la care se activeaza (tocmai pentru a nu crea confuzie)
  • nu este eronata intrucat, la descrierea beneficiilor, este specificat faptul ca acel bonus se activeaza doar de la un tarif minim de 5E (ca extraoptiune). Daca te uiti, ai un buton care activeaza (sau inactiveaza) acel bonus.

PS: ai un text in josul optiunilor disponibile:

"Bonusurile nu se acordă la activările de opţiuni din creditul existent în cont ci exclusiv la reîncărcarea cu credit sau cu o opțiune PrePay."

Plus, mai adaugam si rubrica "Intrebari frecvente", sectiunea "Ce trebuie sa stiu despre bonusuri":

"Bonusurile se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay cu beneficii naƫionale. Acestea sunt valabile 60 de zile și se consumă după beneficiile incluse în opƫiunile activate. Bonusurile pot fi folosite naƫional cu opțiune naƫională activă de minimum 5 € credit [...]"

 

Si da, corpul textului este la fel de mare ca restul paginii.

FLo1
#StarMember

Revin: extraopțiunea e una, creditul reîncărcat este alta. Bonusul de 20GB/1€ este oferit la reîncărcare și poate fi folosit doar în condițiile specificate, adică doar cu o extraopțiune activă de minim 5€. 

Sfat: NU complicați lucrurile simple. Motiv: veți protesta ulterior că și încărcările sub 5€ merită bonificate, nu doar cele peste acest prag. Corect? 

Anonim
Neaplicabil

Ca sa poți folosi acel bonus de GB , trebuie sa ai activa o opțiune de minim 5 euro