anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am încărcat o cartelă, pot suna, dar nu am net

Jula
Începător
Am încărcat o cartelă, mi-au venit datele, pot suna, dar datele mobile nu merg.
4 Răspunsuri 4

arsradu
Fost #StarMember
Da un restart la telefon. Sau treci telefonul in Mod Avion si inapoi pentru a face o reintrare in retea. Ce se intampla mai exact cand incerci sa deschizi o pagina de google.com de exemplu?
Client Orange

Pololică
#StarMember
Pasul 1: activeaza datele mobile. Pasul 2: (cum zice si Radu): mod avion si apoi revenire Pasul 3: resetare setari retea (doar retea). Vei pierde parolele de WiFi dar, daca ar fi probleme pe reteaua celulara, ar trebui sa-si revina.
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Viocat
Senior certificat
Eu nu as sterge retelele wireless cunoscute, ptr a remedia datele mobile. Cred ca un restart al telefonului, daca nu merge doar cu modul avion, ar remedia problema.

DanielaH
Moderator
@Jula, s-a rezolvat situația cu funcționarea datelor mobile? Te-au ajutat răspunsurile oferite de membrii Comunității? Dacă da, te rugăm să-l marchezi pe cel mai bun ca soluție. Te așteptăm să revii cu detalii noi. Mulțumim.
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.